Vreme čitanja: oko 1 min.

Micić i Larkin ne igraju večeras protiv Zvezde zbog povreda: Efes u velikom problemu u Beogradu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Imaće crveno-beli veliki "bust" kada su u pitanju šanse za trijumf

  • 1
Vasilije Vasa Micić, Šejn Larkin Foto: Marko Jovanović

Ekipa Crvene zvezde večeras od 20.30 časova igra protiv Anadolu Efesu u okviru 27. kola Evrolige u meču koji bi mogao da ima veliki značaj za rasplet u borbi za prvih osam pozicija na tabeli.

Tim Duška Ivanovića juri svoj poslednji voz i do kraja će morati da pobeđuje u kontinuitetu ako uopšte planira da se domogne Top 8 faze takmičenja. Prvu šansu za to imaće večeras u Pioniru protiv direktnog konkurenta, ekipe Anadolu Efesa.

Turski sastav u Beograd je doputovao žestoko oslabljen. Naime, Ergin Ataman neće moći da računa ni na našeg Vasu Micića, pa ni na Šejna Larkina. Obojica su zadobila povrede, zbog čega će biti van sastava na večerašnjem meču, pišu turski mediji.

To će svakako biti veliki "bust" za šanse Zvezde za pobedu, s obzirom da su pomenuta dvojica nosioci igre sezonama unazad u timu Efesa.

Ono što takođe zanima zvezdaše su i sudije za večerašnji meč. Biće to Robert Lotermoser iz Nemačke, Huan Karlos Garsija iz Španije i Pjotr Pastušjak iz Poljske.

Video: Bivši fudbaler Zvezde bodri košarkaše u Minhenu: Navijamo do kraja i nadamo se ulasku u Top 8

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA