Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ludilo!": Zvezda Efesa oduševljena Delijama, pevao tokom nadglašavanja himne EL i podelio ih na Instagramu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je samo podstaklo navijače da ga odmah pozovu u svoj tim

  • 1
Vil Klajburn, Efes, Crvena zvezda Foto: MN Press

Sve je češći poklič Delija, navijača Crvene zvezde, čuvena rečenica "Kam tu Red Star, bro" (Come to Red Star, bro), a nisu ga izbegle ni najveće zvezde evropske košarke. Nova u nizu jeste Vil Klajburn, jedan od glavnih igrača Efesa, koji je ostao oduševljen crveno-belim navijačima.

Klajburn je u nedostatku svojih saigrača, Vasilija Micića i Šejna Larkina morao da preuzme svu odgovornost na sebe u duelu protiv Crvene zvezde u Pioniru, ali ipak, zakazao je na tome. Postigao je 12 poena, od čega samo jedan poen u drugom poluvremenu.

Međutim, navijači su ubrzo širom društvenih mreža počeli da dele njegovu reakciju na Delije, koje su sada već prepoznatljivo natpevale himnu Evrolige pre početka. Klajburn je sve ispratio uz klimanje glave i širok osmeh.

Izuzev ove situacije, Klajburn je navijače Zvezde kupio i svojim potezom u drugoj deonici meča. Kampaco je pokušao da doda loptu u ćošak za Stefana Lazarevića, ali je ona izašla u aut. Sudije su pokazale da je lopta za Efes, da bi potom Klajburn podigao ruku potvrđujući da ju je dodirnuo.

Nije tu stao Klajburn, pošto je još jednim činom oduševio navijače Crvene zvezde.

Samo dan nakon utakmice, košarkaš Efesa je na svom profilu podelio snimak sa utakmice, na kom se vidi kako navijači nadglašavaju himnu Evrolige, a uz sve je ostavio samo kratki komentar.

- Ludilo - napisao je Klajburn na Instagramu.

Vil Klajburn, Delije Printskrin: Instagram / thrill_21

Video: Lazarević pruža ruku magičnom Gaučosu: Nadam se da će Kampaco biti još bolji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baster

    9. mart 2023 | 11:15

    Znači da on i Čović nešto znaju, što mi još ne znamo.🤫🇲🇨

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA