≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pojavio se snimak napada Šona Kempa na nepoznatog muškarca: Pretnje, pa pucanj iz pištolja usred bela dana

Vreme čitanja: oko 2 min.

Brz je bio na okidaču nekadašnji superstar najjače lige na svetu

  • 0
Pucnjava, parking Printskrin: Twitter/TheNBACentral

Košarkaški svet je u šoku posle vesti da je legendarni NBA košarkaš Šon Kemp uhapšen zbog napada vatrenim oružjem na jednog muškarca u mestu Takoma u američkoj saveznoj državi Vašington, a sada se pojavio i video ovgo incidenta.

Na snimku se vidi muškarac za kojeg se pretpostavlja da je Kemp, u roze dukserici, kako se obraća drugoj osobi i gestikulira rukama, a u jednom momentu je u njega uperio pištolj i pucao u pravcu kola u kojima je bio drugi muškarac. Sve se to dešavalo na parkingu šoping centra koji je, naravno, pokriven kamerama pa policiji nije bilo potrebno mnogo vremena da otkrije identitet napadača.

Kemp je navodno ušao u konflikt s drugim vozačem nakon čega je sa pištoljem u ruci izašao iz svog vozila, a osim kamera i slučajni prolaznik sve je zabeležio telefonom i taj snimak je ovaj koji se pojavio na društvenim mrežama.

Policija je ubrzo pronašla oružje i u toku je istraga, a Kemp je zajedno sa još nekoliko osoba uhapšen. Ostaje da se vidi da li će protiv njega biti podneta prijava za pokušaj ubistva.

Oni malo stariji ljubitelji NBA pamte čuvenog Kempa kao jednog od najatraktivnijih igrača svog vremena, čuvenog po žestokim zakucavanjima. Na draftu 1989. izabrali su ga Sijetl Supersonicsi kao 17. pika, a igrao je još za Klivlend, Portland i Orlando. Skupio je šest "ol-star" nastupa, a tri puta je izabran u drugu najbolju petorku NBA lige.

Kemp je pre tri godine pokrenuo sopstveni biznis prodaje marihuane koji je krenuo sa radom 30. oktobra 2020. u Sijetlu.

- Radujem se što ću moći da ugostim navijače Sijetla na dnevnom nivou počevši od dana otvaranja - poručio je tada Kemp koji je osam godina od ukupno 14 koliko je proveo u NBA, bio član Sijetla.

Specijalni gost na otvaranju biio mu je njegov dugogodišnji saigrač i lider tadašnjeg Sijetla Geri Pejton, koji i sam ima biznis sa kanabisom, firmu "CannaSports"

Kako je tada rekao, otvaranjem svoje radnje želeo je da motiviše obojene ljude da više razmišljaju u pravcu pokretanja ličnog biznisa.

- Nadam se da će ova moja priča biti inspiracija za mnoge moje ljude da se upuste u legalan posao sa kanabisom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA