≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kakav peh za Durenta i Sanse: Puna hala čekala njegov debi u Arizoni, on se povredio na zagrevanju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Moraće Kej-Di na poštedu

  • 0
kevin durent Foto: twitter/iam_johnw

Kevin Durent je odigrao tek tri meča za Finiks od dolaska iz Bruklina, a već će morati na pauzu. I to dužu. Razlog za to je peh koji je doživeo na zagrevanju pred meč sa Oklahomom kada je iskrenuo zglob tako da je propao i njegov debi u novom klubu na domaćem terenu.

Navijači su pohrlili da vide prvi meč u Arizoni superstara ali će na to ipak morati da sačekaju neko vreme. Pitanje je samo kada će dočekati prve minute Durenta na domaćem terenu, jer inicijalne prognoze nisu najbolje.

Na snimku koji se pojavio jasno se vidi kako je Durent iskrenuo zglob prilikom pokušaja da napadne koš. Odmah je bilo jasno da je povreda takva da će biti potrebna pošteda.

Prema poslednjim informacijama, a posle urađene magnetne rezonance bolnog mesta, Durent bi čak mogao da propusti ostatak regularnog dela sezone i u najgorem slučaju početak plej-ofa.

Finiks je trenutno na četvrtom mestu Zapadne konferencije sa solidnim šansama da se umeša i u borbu za drugo mesto, ali ne i za nešto više jer je Denver prilično odmakao ostatku konkurencije.

Sansi koji su u prethodnom periodu dobili novog vlasnika napravili su najveći bum tokom minulog trejda kada su pustili trojicu igrača za Kevina Durenta sa kojim računaju na najviši plasman u aktuelnoj sezoni.

Video: Grobari u Bolonji pred meč sa Virtusom: Nastala je ludnica kad je ulični svirač zasvirao Bella ciao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA