≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovoga puta nije bilo greške: Ponovo viđeno gaženje aut linije u Pioniru, navijači iz prvog reda odmah skočili

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poljski sudija, Pjotr Pastušjak je pomno pratio situaciju i video je šta se dogodilo

  • 0
Gaženje aut linije Foto: Twitter / Printscreen

Košarkaši Crvene zvezde sinoć su u dvorani "Aleksandar Nikolić" došli do ubedljive pobede u Evroligi protiv šampiona ovog takmičenja, Anadolu Efesa, čime su produžili svoj san o plasmanu u Top 8 fazu takmičenja - 94:75.

Ovoga puta neće biti ni žalbi na suđenje zbog sada već čuvenog gaženja aut linije na skoro identičnom mestu u Pioniru. Nakon što je Nikola Mirotić postigao trojku za produžetak na meču sa Barselonom posle greške Orea Halika iz Estonije, a potom i Maodo Lo učinio istu stvar na prodoru na susretu sa Bajernom, što je propustio da vidi Jurgis Laurinavičijus iz Litvanije, juče Pjotr Pastušjak iz Poljske nije dopustio da mu se desi isti greh.

A u tome su pripomogli i navijači iz prvog reda. Istoga momenta kada je Rodrig Bobua gazio liniju, svi su skočili i tako "doprineli" da arbitar presudi da je lopta za Crvenu zvezdu.

Poljak je momentalno reagovao, a ovaj meč obeležilo je i isključenje Ergina Atamana, koji je dobio dve tehničke greške zbog konstantnih pridika upućenim arbitrima ovog meča.

Video: Pitali smo Kampaca šta misli o skandiranju Argentina, odgovor je stigao uz osmeh!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA