≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uzalud Jokićev tripl-dabl, jedan od najgorih NBA timova presudio Denveru

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poraz kom se malo ko nadao...

  • 2
Nikola Jokić Foto: AP/Tanjug

Moralo je i to jednom da se desi, ali malo ko se nadao da će Denver baš protiv San Antonija prvi put da izgubi kada Nikola Jokić zabeleži tripl-dabl!

Upravo to se desilo u "AT&T" centru u noći između petka i subote, gde su Sparsi rezultatom 128:120 dobili Nagetse i naneli im drugi uzastopni poraz.

Jokić je imao učinak od 37 poena, 11 skokova i 11 asistencija, što mu je ukupno 26. tripl-dabl u sezoni, ali i prvi posle kog Denver nije slavio. Dakle, impresivan niz od 25-0 je gotov.

Nadao se Denver da će se posle traljavog meča i poraza od Čikaga u prethodnom kolu (117:96) vratiti na pobednički kolosek, najavljivao je trener Majkl Meloun da je poruka posle duela sa Bulsima shvaćena, ali njegov tim se, a to je činjenica, obrukao protiv jednog od najgorih timova NBA lige.

Pritom su ispoljili i nervozu, jer je sredinom treće deonice došlo do sukoba na terenu koji je lako mogao da preraste u ozbiljniju tuču. Sve se zakuvalo kada je Porter zakucao preko Kolinsa, došlo je najpre do zeških reči, zatim i do fizičkog kontakta.

Pored Jokića, Džamal Marej je imao dobru statistiku od 24 poena, sedam asistencija i šest skokova. Gordon je ubacio 14, Kaldvel - Poup 13 i to je sve kada su u pitanju dvocifreni igrači u redovima Nagetsa.

S druge strane, Keldon Džonson je imao 23 poena, osam skokova i šest asistencija kao najbolji u Sparsima. Mekdermont je dodao 20, Sošan je ubacio 19, a Vasel i Džon su pomogli sa po 14 poena.

Rezultati:

Filadelfija - Portland 120:119

Wašington - Atlanta 107:114

Majami - Klivlend 119:115

Minesota - Bruklin 123:124

San Antonio - Denver 128:120

Los Anđeles Lejkersi - Toronto 122:112

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NBA

    11. mart 2023 | 06:21

    Nisu ostali igrači u stanju da prate Jokića, amerikanci ne kapiraju njegov stil igre,nisu naučeni na kolektivnu igru,Jamal Mari je u zadnja tri minuta prodao 4 lopte šutirajući iz nemogućih pozicija trojke,vuče loptu sve vreme i kad nezna štaće šutira na koš,ni Malon ne kapira šta Jokić igra pa ovaj mora na poluvremenu da Mu crta svoju igru,Jokić će izgoreti kao i Dončić ,koji je već u padu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA