≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bizaran zahtev Ergina Atamana: Traži da se mečevi Efesa odlože zbog previše povređenih važnih igrača?!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prema pravilima, mečevi se mogu odložiti samo ako tim nema na raspolaganju osmoricu

  • 4
KK Olimpijakos, KK Efes Foto: AP/Tanjug

Nastavlja Ergin Ataman da bude u centru pažnje. Nakon što je trener Efesa podigao buru posle utakmice protiv Crvene zvezde u Beogradu, zbog čega je reagovao klub, a potom i Udruženje trenera Evrolige, turski stručnjak je "zapalio" sve novom izjavom na konferenciji za medije nakon susreta sa Makabijem u kojem je njegov tim demoliran na domaćem terenu.

Naime, Ataman traži da se mečevi njegove ekipe u Turskoj odlože, jer je previše povređenih važnih igrača u njegovom rosteru?!

- Micić nije trenirao sa ekipom pet nedelja. Ne bi ni večeras igrao da ga sinoć nisam pitao, jer je bio važan meč. Rekao je da ne može, ali da me neće odbiti. Nije bio spreman za izazov. Larkin je bio u bolnici u ponedeljak, u Beograd nije ni putovao. Operacija je izbegnuta u poslednjem momentu. Psihološki nije spreman da igra, ali videli ste da je bio na parketu - rekao je Ataman.

Njegov zahtev za odlaganjem meča sa Bašakšehirom za vikend je odbijen, tako da će Efes morati da igra protiv njih, pa protiv Reala, a onda i sa Partizanom, zbog čega Ataman strahuje za nove povrede.

- U nedelju igramo protiv Bašakšehira, pa u utorak odloženi meč sa Realom, onda ide Partizan. Iskreno ne znam kakav ćemo roster da imamo za te susrete - naglasio je Ergin.

Video: Gudurić: Rekao sam Fenerbahčeu da hoću da igram za Srbiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rkrk

    10. mart 2023 | 21:58

    Isu stvar u ABA radi Zvezda(mec sa Olimpijom) pa vam tad nije bizarno, a utakmica odlozena do toga dak se ne pocne naslucivati rasplet...

  • Avram

    10. mart 2023 | 23:06

    Imamo i mi Efes u Srbiji. To je Zvezdana

  • FANTOM(68)

    10. mart 2023 | 22:19

    A možda da se iz Evrolige izbace Španske ekipe kao prošle godine Ruske i opet da budete šampioni? Hahaaaha!!! 🦨

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA