≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šaras "na tapetu" uprave Barse zbog klabinga u večeri poraza u Atini, sad mora da se iskupi protiv Zvezde

Vreme čitanja: oko 1 min.

Litvanac je dao sebi oduška, što se nije dopalo vođstvu katalonskog kluba

  • 2
šarunas jasikevičijus Foto: prototema

Iza košarkaša Barselone su dva uzastopna poraza u Evroligi, istina oba u duelima sa jakim Olimpijakosom i Fenerbahčeom, ali uprava kluba je poslednjih dana više fokusirana na "ispad" van terena koji je sebi dozvolio trener ekipe Šarunas Jasikevičijus.

Litvanac je nakon meča u Atini dao igračima slobodan dan, a on je to veče iskoristio da ode na nastup Ane Visi u jednom atinskom klubu, zajedno sa suprugom koju je poveo sa sobom u Grčku.

Na snimcima koji su se pojavili po društvenim mrežama i u pojedinim grčkim medijima vidi se i Jasikevičijusov "nastup" u separeu i njegovo savršeno poznavanje svake pesme grčke pop ikone i nekadašnje predstavnice Grčke na Evroviziji.

Litvanac je pao u sevdah što naravno ne bi bio nikakav problem po ljude iz Barse da nekoliko sati ranije ekipa nije pretrpela poraz u Pireju. Otud i nezadovoljstvo ovakvim ponašanjem, a raspoloženje ljudi iz kluba se sigurno nije popravilo ni posle gostovanja Barse Feneru gde je ekipa takođe poražena.

Katalonski El Mundo Deportivo piše da uprava kluba nimalo nije srećna zbog ponašanja litvanskog trenera, kojem sada ostaje da se "iskupi" onako kako se to od njega očekuje - pobedama. Naredni protivnik Katalonaca je Crvena zvezda.

Na linku OVDE možete videti veselog Šarasa na nastupu grčke pevačice u atinskom klubu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule

    12. mart 2023 | 09:45

    kao da se tesko vaditi protiv jednog of najlosijih u evtroligi..najskuplji a najgori i najgluplji..

  • Xvy

    12. mart 2023 | 00:52

    Ima i on dušu.. A i pare

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA