Vreme čitanja: oko 1 min.

Nedović razmišlja slično kao Duško Ivanović: "Bićemo spremni kad bude najvažnije"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Košarkaš crveno-belih smatra da crveno-beli mogu da pobede bilo koga i na strani i kod kuće

  • 12

Nemanja Nedović je posle pobede Partizana nad Crvenom zvezdom imao sličnu konstataciju kao trener crveno-belih Duško Ivanović, a to je da je je utisak da Zvezda može da pobedi sve do kraja plej-ofa.

Nedović je rekao da on i Dobrić nisu mogli da nastave meč u drugom poluvremenu, a i da zbog skraćene rotacije crveno-belih

- Mi smo jako dobro ušli u utakmicu, kontrolisali smo prvo poluvreme, posle toga ni Dobrić ni ja nismo mogli da nastavimo da igramo. Posle je Fakundo dobio petu ličnu grešk, rotacija je bila dosta skraćena, jako je teško igrati u ovakvom ambijentu pred ovoliko domaćih navijača. Ponosan sam na svoju ekipu, mislim da smo pokazali da možemo i šta god se desi do kraja lige, mislim da možemo sve da pobedimo i na njihovom i na našem terenu - rekao je Nedović, koji je pojasnio situaciju oko povrede.

- Pokušao sam da stisnem zube i da igram, igrao sam koliko sam mogao, do trenutka kada više nisam mogao da ispravim nogu, sada ćemo da vidimo kakvo je stanje.

Košarkaš Zvezde smatra i da će njihova ekipa biti najbolja kada je najpotrebnije i da to što je došlo do novog pada ne znači ništa na ovom meču.

- To sigurno zavisi od treninga, rada na treningu, a malo i od psihologije. Mislim da imamo neku blokadu, ali to danas nije bio slučaj, odigrali smo u skladu sa našim mogućnostima i to je to, mi ćemo biti spremni kada to bude najpotrebnije - rekao je Nedović, koji je još jednom ponovio da su crveno-beli spremni da pobede sve i kod kuće i na strani.

- Nema veze, možemo da pobedimo koga god i na strani i kod kuće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Цоа

    14. mart 2023 | 08:45

    За фењер спремни

  • Dragan

    14. mart 2023 | 08:33

    Lepo je reko ivanovic da svi znaju da ce zvezda biti prvak sef ce reagovati ako bude obrnuto nema vise para zavrcu se slavine,a ova utakmica je preslikana iz nisa samo su uloge promenjene ali utakmica ne odlucuje o prvaku zato smo pobedili I imali ovakvo sudjen je videcete sta cemo doziveti u finalu gde cemo po nalogu izgubite to je jason 10 godina

  • Prota

    14. mart 2023 | 00:23

    Upali tviter

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA