≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Težak skandal Lesora na kraju derbija: Udario Petruševa pesnicom u glavu!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Centar Partizana izazvao tuču na kraju utakmice

Matijas Lesor je napravio ozbiljan skandal na kraju večitog derbija, koji je Partizan dobio sa 92:81, kada je započeo tuču sa Filipom Petruševim.

Imali su njih dvojica ozbiljan duel tokom derbija, a u jednom momentu je došlo i do čarki i umalo tuče, koju je morao da smiruje i trener Partizana Željko Obradović.

Lesor je bio najbolji akter utakmice sa 27 poena uz osam skokova i 2 asistencije, ali je ponašanje ponovo bilo skandalozno.

Osim izražene agresije tokom četvrte četvrtine, zbog čega ga je Željko Obradović poslao na klupu da "ohladi glavu", na kraju meča je ponovo podivljao.

Umesto da slavi pobedu svoje ekipe, okomio se na Filipa Petruševa, kojeg je udario prvo u grudi i odgurnuo, a zatim ga je udario i u glavu.

Uleteli su brzo i ostali igrači i smirili situaciju, a ponovo je došao i Željko Obradović, koji je razgovarao sa Petruševim i verovatno se izvinjavao za ponašanje svog centra.

Pogledajte i kako je to izgledalo u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    13. mart 2023 | 22:56

    Suspenzija jedno godinu dana i pola miliona po dzepu, pa neka glumi majmuna na drugom mestu, a ne na sportskoj utakmici!

  • Simam

    13. mart 2023 | 23:03

    Šta očekivati od klasičnog divljaka. Sramotno, nesportski. Za onako kabadahijsko ponašanje nije dobio ni tehničku grešku. Sudije nisu bile na utakmici.

  • cz

    13. mart 2023 | 23:00

    Lesoru zelim sve najgore u zivotu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA