≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Partizan zna da ćemo ih mi pobediti": Duško Ivanović samouveren posle poraza u derbiju i izgubljenog 1. mesta

Vreme čitanja: oko 2 min.

Veoma optimistične reči trener Crvene zvezde

  • 62

Košarkaši Crvene zvezde su zabeležili poraz u 21. kolu ABA lige od Partizana 92:81, čime su se skoro pa sigurno oprostili od prvog mesta u ABA ligi, kao i prednosti domaćeg terena u plej ofu.

Zvezda je doživela pravi pad u drugom poluvremenu, ispustili su prednost od 14 poena, koja je išla čak i do 20. Sam trener crveno-belih, Duško Ivanović, istakao je i koji su problemi doveli do toga. On je istakao da su problemi bili greške u odbrani i napadu...

- Mislim da smo igrali u većem delu utakmice vrlo dobro, da smo u drugom poluvremenu imali sa izgubljenim loptama, greške u odbrani i napadu, određene probleme u napadu. Tako da... - rekao je Ivanović, koji je potom upitan i o meču protiv Panatinaikosa, koji nije želeo da komentariše.

- Nema nikakve veze, ja se izvinjavam vama, ali ovo nema veze sa tom utakmicom. Ali baš nikakve veze.

Stiglo je i pitanje, da li jedna ekipa poput Zvezde sme da prokocka ogromne prednosti, gde je Ivanović odgovorio veoma samouvereno.

- Za mene je najvažnija ovo utakmica i to sam rekao pre utakmice. Osećaj koji ćemo imati ja i moji igrači posle utakmice, nema veze jesmo li dobili ili izgubili, mi smo sigurni da ćemo dobiti. A što je najgore ili najbolje za nas, Partizan zna da ćemo ih dobiti.

Matijas Lesor, KK Partizan, KK Crvena zvezda, Večiti derbi Foto: MN Press

Dosta problema je Zvezdi zadao Matijas Lesor.

- Imali smo problema sa ličnim greškama naših visokih igrača, mislim da je to bio razlog. Imali smo puno problema sa faulovima, ali mislim da to nije toliko odlučilo, možda u ovoj unutrašnjoj igri protiv Lesora, ali ostalo nije. Mislim da som u napadu u drugom poluvremenu morali da igramo bolje, imali smo neka rešenja, promašili smo dva, tri šuta što kod njih nije bio slučaj. Oni su pogodili, mi smo promašili, to je to.

Na parketu nisu bili Nedović i Dobrić, koji su zbog povreda propustili meč, a komentari je Ivanović i Vildozu.

- Nisu mogli da igraju, u jednom momentu u drugoj četvrtini su obojica imali povrede i zato nisu igrali. Vratiće se Luka, svaki igrač ima tokom sezone uspona i padova, vratiće se on kad bude trebalo.

Video: Duško Ivanović najavljuje duel sa Efesom: Ponekad neko mora da te lupi šamarčinom, da vidiš gde si

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gidra

    13. mart 2023 | 23:26

    Čupavi ŽELJKO JE uzeo devet evro titula a koliko si ti???

  • P. F. K

    13. mart 2023 | 23:56

    To je isti onaj što veruje da Zvezda može u top 8

  • Vidi ovoga

    13. mart 2023 | 23:21

    Ovo je vidovita Zorka. Cuvaj se ti da ne ostanes bez toga repica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA