Vreme čitanja: oko 1 min.

Alimpijević i Bursa vratili najboljeg igrača iz prošle sezone: Vodio ih do finala Evrokupa, pa se okušao u EL

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mnogi su već i očekivali ovakav razvoj događaja

  • 1
endrju endrjuz Foto: MN Press

Košarkaši Bursaspora su prethodne sezone bili jedno od najprijatnijih iznenađenja u čitavoj Evropi, kada su uspeli da dođu do finala Evrokupa, gde je od njih bolja bila ekipa Virtusa. Zasluge za to idu Dušanu Alimpijeviću, treneru, ali i ekipi koju su predvodili Džon Holand i Endrju Endrjuz.

Ova dva košarkaša su dobila i unosne ponude posle sezone, Holand je stigao u Crvenu zvezdu, gde se nije pokazao na najbolji način, dok je Endrju Endrjuz otišao put Panatinaikosa.

Ipak, čini se kao da ni gorepomenuti Endrjuz nije uspeo da načini ništa posebno u dresu PAO-a te je brzo prikucan za klupu ekipe koju je u tom momentu predvodio Dejan Radonjić. Prošlo je i nekoliko meseci dok Endrjuz nije dobio čiste papire, a kako navode brojni svetski mediji, on će se vratiti u ekipu Burse.

Interesovanje za Endrjuza su pokazali brojni klubovi, ali se čini da je upravo on bio za to da se vrati na "mesto uspeha".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA