≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Papapetru o sujeverju, Top 8, derbiju sa Zvezdom: "Imamo brkove i pobeđujemo, navijačima baš znači..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Grčki košarkaš je bio dobro raspoložen pred Efes

  • 1

Dan posle velike pobede u večitom derbiju, kojom je Partizan došao do prvog mesta na tabeli ABA lige, medijima se obratio trener Željko Obradović, ali i košarkaši crno-belih. 

Tako, Janis Papapetru je dao svoje viđenje predstojećeg meča u Evroligi sa Efesom, prokomentarisao je i derbi, a za početak, objasnio je otkud brkovi.

- Zarazno je, svi imamo brkove, pobeđujemo. Možda će i trener odlučiti - rekao je on i potom nastavio o Efesu:

- Vrlo iskusan tim, vrlo dobar tim. U Evroligi svako može da dobije svakoga. Vrlo teška i vrlo važna utakmica za nas na gostovanju. Idemo da damo sve od sebe kao i uvek.

Osvrnuo se i na oporavljene Larkina i Micića.

- Ono su dvojica eltinih igrača . U stanju su da kreiraju i iskoriste šanse da pogode. Ali, to neće menjati način na koji pristupamo meču. Idemo da se borimo, a ko god da igra mi ćemo se prilagoditi i dati sve od sebe.

Potom, grčki košarkaš je prokomentarisao i šanse Partizana za Top 8.

- Imamo težak raspored i teške mečeve sa top timovima. Evorliga je izazov, drago nam je da smo ovde. Uživamo u procesu i srećni smo. Nadamo se da ćemo biti među u 8 i igrati plej of. To će biti važno nama, klubu, navijačima.

- Naravno, pratimo rezultate. Čim završimo utakmicu, proveravamo. Ali, najvažnije je da se fukuriamo na nas. Da budemo u formi kada je najvažnije i da damo maksimum. Rezultati će doći.

Papapetru se osvrnuo i na derbi.

- Ne postoji "juče". Neverovatna pobeda, a još neverovatnije je kada vidimo koliko znači navijačima. Oni su srećni. Došli su da nas podrže. Vratili smo se iz zaostatka i vidimo koliko im znači. Ali, svaka sledeća utakmica je važnija. Sadašnjost je važnija, tako je u psortu i u životu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA