Vreme čitanja: oko 2 min.

"Šokirani smo Lesorovim lažima, tužilaštvo će doneti odluku": Novo saopštenje Zvezde posle derbija

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sa Malog Kalemegdana je stiglo novo saopštenje, a ovoga puta se preti i tužilaštvom

Matijas Lesor, KK Partizan, KK Crvena zvezda, ABA liga, Grobari Foto: MN Press

Ne jenjavaju strasti posle večitog derbija u kom je Partizan slavio protiv Crvene zvezde, pošto je klub s Malog Kalemegdana odlučio da izda novo saopštenje u kom žustro osuđuje francuskog centra iz Partizana, po drugi put u jednom danu.

Naime, sam derbi je i uprkos pobede Partizana ostao u senci sukoba između Petruševa i Lesora, kada je Francuz na samom kraju meča napao srpskog centra i udario ga pesnicom u glavu. Mnogi su sumnjali da je to prouzrokvano "sukobom" tokom meča, kada je Lesor ležao na parketu, ali...

Kasniji usporeni snimak je pokazao da tu nije došlo ni do kakvog kontakta, Petrušev nije udario Lesora, koji je jednostavno "flopovao" na terenu. Matijas Lesor je potom dao izjavu u kojoj je rekao da je udaren od strane protivnika, kao i da mu je izbijen vazduh, na šta je reagovala Zvezda.

Saopštenje Crvene zvezde prenosimo u celosti.

- KK Crvena zvezda Meridianbet šokiran je lažima koje je u svojoj izjavi naveo prvotimac i svojevrsni novi vođa navijača južne tribine Matijas Lesor. Pomislili smo nakon ove izjave u kojoj je izneo grube neistine po kojima je srpski reprezentativac i prvotimac Crvene zvezde Filip Petrušev „izbio vazduh“ žrtvi Matijasu Lesoru, da je možda potrebno da se izvinimo čoveku koji je usred Beograda kao gost na privremenom radu u Srbiji i Beogradu, uličarski, pesnicama napao srpskog reprezentativca.

- Svoju „srceparajuću“ (i neistinitu) ispovest Matias Lesor kome ovo nije prvi put da izaziva incidente, (podsetićemo na utakmicu u finalnoj seriji ABA lige prošle sezone kada je krenuo u obračun sa navijačima u Pioniru, sramnim slikama sa reprezentativcima Srbije Kalinićem i Petruševim, udaranje Kampaca u Nišu), biće u prilici da ponovi pred nadležnim organima, jer će shodno zakonima Republike Srbije u kojoj zarađuje (veliki) novac biti dužan da da izjavu o fizičkom napadu na igrača Filipa Petruševa nakon čega će Tužilaštvo doneti odluku o pokretanju krivične prijave.

- Ovom prilikom obaveštavamo javnost da će izjavu u prostorijama gradskog MUP u sredu dati i reprezentativac Srbije i prvotimac Crvene zvezde Filip Petrušev. KK Crvena zvezda Meridianbet podseća da je zahtevao od čelnika ABA lige suspenziju do kraja sezone za Matijasa Lesora na čiju žalost, postoje snimci o svojevrsnoj „odbrani“ mučkim udarcima pesnicama!

Video: Usporeni snimak početka sukoba Lesora i Petruševa: Zvezdin košarkaš ga nije prvi udario

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobari

    14. mart 2023 | 18:23

    Bolje naucite da igrate košarku,nego što pišete saopstenja. Čovek je jedan od najboljih centara u Evropi trenutno,a momak "srpski reprezentativac" malo Bugarče koje ga je provociralo spakovano je u dzep. Tenderi,kranovi i ulizivanje svakoj vlasti do iznemoglosti. Hvala ti Bože što sam čovek,a ne broj,i što sam Grobar! #FreePetrušev 💪🏿

  • Pera

    14. mart 2023 | 19:36

    Pa vi ste svetski šampioni u pisanju saopštenja,10 puta dnevno.Gde su silni milioni pokradeni sa Kosova?Aj Čovicu saopštenje.Ì naravno,šta.sad pa ništa,nema.saopštenja.

  • nibrS

    14. mart 2023 | 18:24

    Ja sam iznenadjen i uvredjen... O svemu oni samo ne o katastrofalnoj igri njihovog kluba... Pale i onako napaljene navijače i tako skreću pažnju sa istine... Ima njih koji vama i vjeruju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA