≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jokić džaba palio mašinu: Ne pomaže ni Srbin, Toronto mu uskratio novi tripl-dabl, Denver vezao četvrti poraz!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šta se dešava Nagetsima?

  • 0
Nikola Jokić Foto: Tanjug/AP

Zastražujuće koliko je Nikola Jokić navikao svetsku javnost da od noći do noći bez velikih problema dolazi do tripl-dabl učinka. I ne samo planetu, već i svoj Denver koji je totalno povukao ručnu između utorka i srede, te pretrpeo četvrti vezani poraz u NBA ligi - ovog puta od Toronta 125:110.

Gostovanje u Kanadi nije baš najbolje proteklo. a mrzitelji dela Nikole Jokića su odmah ugledali svetlost i pohitali na izvore informisanja kako bi dali sud da centar tima iz Kolorada nije na nivou.

Jeste da Nagetsi nisu imali vođstvo niti jednom u meču sa Reptorsima i jeste došao novi poraz, ali se u ofanzivnom delu ništa ne može zameriti srpskom reprezentativcu.

Jokić je bio najefikasniji igrač Denvera sa 28 poena uz osam skokova i sedam asistencija. Šut za dva je završio na 10/12 sa jednom promašenom trojkom uz 8/8 sa slobodnih bacanja za nešto manje od 35 minuta provedenih na terenu.

Sa druge strane, društvene mreže gore zbog defanzive koja nije baš išla na ruku, ne samo Nikoli, već čitavoj gostujućoj ekipi, ali njegovi lovci na greške pripisiju isključivo njemu.

I pored partije u kojoj je Toronto imao čak +23 već u drugoj minuti druge četvrtine, Denver je imao jedan udar koji je umalo prerastao početkom poslednje deonice u totalni preokret.

Došlo se na samo -3 (98:95) i publika se totalno uključila u meč. Manje trominutno rezultasko remplanje i onda povratak na dvocifrenu razliku koja je na kraju i završila na velikoj cifri.

Za to je najzaslužniji Fred VanFlit koji je bio najbolji igrač meča sa 36 poena uz tri skoka i sedam asistencija.

Denveru je sada potrebno hitno buđenje, jer se u samo nedelju dana totalno istopila nedodirljiva razlika na Zapadu. Memfis je prišao na četiri pobede i dva meča manje i vrh konferencijske tabele je sada kompromitovan.

Video: Jokić promašio ne jedan, nego 2 šuta za pobedu: Drugi pokušaj je bio iz baš teške pozicije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA