Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ne znam zašto je na stubu srama, neće krivično goniti Lesora": Miško Ražnatović se opet javio zbog Petruševa

Vreme čitanja: oko 1 min.

Agent ovog košarkaša je još jednom stao u odbranu svog košarkaša

  • 97
miško ražnatović Foto: MN Press

Iako se već jednom tokom dana oglasio Miško Ražnatović, agent Filipa Petruševa, on je to uradio i još jednom, kako bi sa svog igrača skinuo teret i otklonio doslovno sve sumnje koje se vezuju uz ovog košarkaša povodom njegovog svedočenja u policiji.

Nakon saopštenja Crvene zvezde, koja je upozorila da je došlo do kršenja zakona od strane Matijasa Lesora, Petrušev je dobio poziv u Policijsku upravu u Bulevaru Despota Stefana, gde je dao izjavu. Nedugo zatim se oglasio i Miško, koji je već jednom stao u odbranu svog košarkaša.

- Stvarno treba da objasnimo da Filip Petrušev nije imao namerku da razgovara sa bilo kojim oblikom vlasti, medijima ili da započne bilo kakvu akciju zbog prethodne utakmice. Ipak, on je pozvan od strane Policijske uprave da im da izjavu kao svedok i on je to uradio, zato što je dužan da to radi - napisao je Ražnatović putem svog Tviter naloga, ali se ubrzo i ponovo javio.

Miško Ražnatović je u međuvremenu rekao da Petrušev nije unajmio advokata, niti da planira to da uradi. Ali, ovaj agent se oglasio i treći put, gde je rekao da i ukoliko dođe do krivičnog postupka, Petrušev neće želeti da se pojavi u krivičnom gonjenju.

- Pored navedenog ukoliko dodje do krivičnog postupka, neće se pridružiti krivičnom gonjenju. Bez ikakve želje da se bilo šta sa sportskog prenese na druge terene i bez namere da u tome učestvuje. Po meni izuzetno korektan pristup i nije mi jasno zbog čega je na stubu srama! Nestvarno - napisao je Ražnatović u novom obraćanju.

Video: Petrušev dao izjavu u policiji: Evo šta je rekao njegov advokat

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SPAR

    15. mart 2023 | 19:45

    Nije unajmio advokata, a advokat daje izjavu! 🤣🤣

  • Navučeni

    15. mart 2023 | 19:47

    Navukao vas gospodin saopštenje, sad gledate kako da ublažite sramotu. Zbog koškanja da se ide u policiju, sve sa advokatom (vidi slike), nečuveno. Ne oglašava se 2 puta u toku jednog dana tek tako.

  • RS

    15. mart 2023 | 19:42

    Zato što su Grobari majstori za zamenu teza. Ako njih pitaš Filip bi trebao da bude kažnjen zato što ga je onaj uličar onako krvnički napao i udario!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA