≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neslana šala: Grobar prišao Kampacu i tražio mu sliku, Argentinac ga pogledao u čudu kad je čuo njegove reči

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako se radi o neslanoj šali, očigledno Kampacu nije bilo prijatno zbog ovoga

  • 43
Fakundo Kampaco Printskrin: TikTok / Vladimirsimpraga

Večiti derbi u košarci je doneo veoma veliku borbu na samom terenu i pobedu Partizana protiv Crvene zvezde - 92:81, čime su crno-beli skoro pa sigurno obezbedili prvo mesto na kraju regularnog dela, ali, sam meč su obeležile drugačije, nesportske stvari.

Navijači Partizana jesu pripredili neverovatnu atmosferu, dok je sama utakmica prošla sa dosta amplituda obe ekipe. Po završetku, meč je obeležio i napad Matijasa Lesora na Filipa Petruševa, kog je udario pesnicom u glavu.

Taj sukob je dogurao i do daljih, viših instanci, podneta je prijava u policiji, Petrušev je svedočio, oglasio se i njegov agent Miško Ražnatović... A u sve to vreme se na društvenim mrežama pojavio i jedan novi snimak, gde se na nekoj vrsti "udara" našao Fakundo Kampaco.

Naime, na društvenoj mreži "TikTok" pojavio se snimak, na kom se vidi jedan navijač Partizana kako traži od Kampaca da se slikaju, dolazi do njega, a potom navijač uz poklik "Partizan šampion" ide od njega, dok ga Argentinac sa nevericom u očima gleda.

@vladimirsimpraga #partizan🖤🤍 #partizan #kkpartizanbelgrade #grobari ♬ original sound - vladimirsimpraga

Video: Neverovatno kakav je faul sviran Kampacu? Samo je stao a Lesor ga je dotakao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sta reci

    15. mart 2023 | 20:42

    Klasican glodar.. Sta ocekivati o Zellimirovih i Limarevih pristalica

  • Gorila 🦍

    15. mart 2023 | 20:37

    Partizan ih demolirao +33, Kampaco 0 poena 2 poluvreme Madar mu pomerao kicmu, Petrusev se umorkrio u gace, Covica nema u jutarnjem programu, Ivanovic preti na konferenciji posle utakmice, navijaci fmp-a se sakrili u rupe nema ih nigde, muk u Zelezniku... KK Cinkarosi Zeleznik!!! 😂😂😂😂😂

  • Aska

    15. mart 2023 | 22:21

    Po faci ovog šaljivdžije,vidi se da mu je ovo do sada najveći uspeh u životu. Verovatno misli da će na ovaj način konačno ,,smuvati,, neku ženku..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA