≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

NBA sekvenca Smailagića i Nanelija među najboljim momentima prethodnog kola Evrolige

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedan od onih momenata koji će navijačima Partizana dugo ostati u pamćenju

  • 0
džejms naneli Foto: MN Press

Partizanov juriš na Top8 mesto u Evroligi nastavljen je maršom kroz Istanbul gde je u velikom stilu potučen Anadolu Efes. Od mnoštva sjajnih poteza Obradovićevog tima izdvojila su se dva koja su u velikoj meri odredila tok meča. Oba u istoj akciji.

Bio je to jedan od onih momenata koji će ostati urezan u glavama svih navijača Partizana, kada se bdue premotavao film. Trenutak koji se pamti.

Pri rezultatu 74:72 za Partizan, Smailagić je "lupio rampu" Elajži Brajantu nakon čega je usledila munjevita kontra i snajperski hitac Nanelija za tri poena.

Bio je to samo početak uraganskog naleta Beograđana kojim su slomili kičmu dvostrukom uzastopnom prvaku Evrope.

Taj potez, tačnije oba, i rampa, i trojka, našli su se na visokom četvtom mestu najboljih poteza prerthodnog evroligaškog kola.

Naneli je ove sezone već nekoliko puta doneo readost crno-belima trojkama u ključnim trenucima. Zanimljivo je da je prvi i dotad najvažniji šut imao upravo protiv Efesa u beogradskom okršaju posle čega je njegova forma išla samo uzlaznom putanjom. Američki šuter je spasao Partizan nedavno i u Splitu hicem u poslednjoj sekundi za pobedu, a ponovo je zablistao u Istanbulu kada je to bilo važno.

Video: Protiv nas svi igraju s najjačim timovima... Sve zavisi od nas: Lidej govorio o meču sa Efesom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA