Vreme čitanja: oko 1 min.

Ergin Ataman primljen u bolnicu!

Vreme čitanja: oko 1 min.

U utorak će biti poznato kada će Ataman moći da se vrati na klupu Efesa

  • 8
Ergin Ataman Foto: MN Press

Treneru Anadolu Efesa Erginu Atamanu dijagnostikovana je upala pluća, pa shodno tome, neće moći da predvodi tim u meču protiv Bujukčekmečea. 

Ovu informaciju potvrdili su i iz kluba, a u  saopštenju je navedeno da će turski stručnjak biti podvrgnut stacionarnom lečenju, kao i da će dodatne analize biti urađene u utorak. Posle toga će biti poznato da li će iskusni trener predvoditi tim na meču ALBA Berlin.

- Naš selektor Ergin Ataman, koji je početkom nedelje zadobio infekciju gornjih disajnih puteva, uzimao je ambulantno lekove zbog intenzivnog ritma. predvodio je Efes u mečevima sa Real Madridom i Partizanom. Kao rezultat pregleda obavljenih u petak, 17.03.2023. godine, zbog pojačanih simptoma, dijagnostikovana mu je upala pluća. Utvrđeno je da se lečenje gospodina Atamana nastavi u  bolnici.

Njeno lečenje napreduje. Posle analiza, u utorak će vanredni profesor Hande Ikitimur odlučiti da li može da vodi tim na utakmici sa Albom Berlin koja se igra u četvrtak, 23.03.2023.

Našem glavnom treneru gospodinu Erginu Atamanu želimo brz oporavak - stoji u saopštenju kluba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Yu

    19. mart 2023 | 15:42

    On bese srbomrzac

  • nek tirana tuguje

    19. mart 2023 | 14:59

    Au bre sta im Obradovic radi..ataman , petrusev uvanovic..sledeci molim..koliko ce ih jos biti doevropske titule..hahhaha samo gazi zeljko..armija je iza tebe..

  • Ivan

    19. mart 2023 | 14:37

    Lesor je kriv, treba ga prijaviti i kazniti maksimalno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA