Vreme čitanja: oko 1 min.

Mladi Topić preporodio OKK Beograd: Od kako je došao u Klonfere, dobili su devet, a izgubili samo jedan meč!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neverovatno igra košarkaš Crvene zvezde na pozajmici u ekipi iz Košarkaške lige Srbije

  • 0
Nikola Topić Foto: MN Press / Ivica Veselinov

Da je samo Nikola Topić došao nekoliko kola ranije u OKK Beograd, može se reći da bi se Klonferi potencijalno borili i za titulu u Košarkaškoj ligi Srbije. Prosto je neverovatno kakav je preporod doživeo tim koji igra u naselju Braće Jerković od dolaska mladog asa, pošto je danas upisao devetu pobedu u deset rundi od kako se on priključio timu - 102:70.

Sjajni, mladi košarkaš Crvene zvezde na pozajmici među Klonferima je i danas bio dvocifren, pošto je ubacio 11 poena uz skok i pet asistencija. Kada pogledamo njegove poslednje partije u dresu OKK Beograda, može se reći da je ova bila i ispodprosečna, iako je bila i više nego odlična.

Jer brojke kažu da Nikola prosečno ubacuje 17,3 poena po meču uz 4,3 asisntecije i 3,4 skokova. Ima i 1,1 ukradenu loptu po susretu, što su brojke koje ga stavljaju u sam vrh domaćeg takmičenja. Zapravo, po broju poena je osmi u KLS-u.

OKK Beograd se sada nalazi na mestu koje vodi u plej-of na šestom mestu, tako da će sasvim izvesno naći među ekipama koje će otići u borbu za timovima iz ABA lige.

Do kraja takmičenja, Klonfere očekuju još borbe sa Slogom u Kraljevu, Kolubarom u Lazarevcu, Tamišom kod kuće, Vojvodinom u Novom Sadu i Slobodm iz Užica u dvorani u Braće Jerković.

Video: Sin bivšeg košarkaša Zvezde debitovao za crveno-bele i dao prve poene

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA