≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Milojević isprozivao igrače Zvezde dva puta u Kruševcu: "Motivacija im je bila na nivou druge lige"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prvi put odmah posle meča, drugi put na konferenciji za medije, Milojević je pričao o "lošem mentalitetu" pojedinaca pod Bagdalom

  • 4
FK Crvena Zvezda - FK Partizan Foto: Nikola Tomić

Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević bio je prilično nezadovoljan odnosom nekih svojih igrača u meču protiv Napretka u kojem su Beograđani pet minuta pre kraja ispustli vođstvo i ostali bez pobede pod Bagdalom.

Kiks naravno ne ugrožava Zvezdin put do nove titule, tu nema nikakvih problema, ali Milojević jednostavno ne trpi kada nema zalaganja i pristupa kakav mora biti i to je jasno stavio do znanja igračima. I pred kamerama, a sasvim sigurno i u svlačionici.

- Nije me iznenadio Napredak, ali mi je ovaj meč dao potvrdu ko je spreman, a ko nije. Nažalost, ima igrača koji su jači na priči, nego na delu. Čestitam igračima Napretka, iskoristili su to što nismo na vreme rešili meč i iskoristili svoje šanse - rekao je ua kamere TV Arene vidno nezadvoljni Milojević, a potom je, i na konferenciji za medije, bio jednako oštar prema igračima.

- Čestitam Napretku na bodu. Nisam zadovoljan utakmicom, jer, bez obzira na rezultat, po ko zna koji put moram da se pravdam za loš mentalitet svojih igrača. Motivacija igrača je bila na nivou druge lige, odnos u drugom poluvremenu katastrofalan. Prvo poluvreme smo odigrali korektno, ništa više od toga, dok smo u nastavku sve vreme čekali da protivnik postigne gol i verujem da su moji igrači srećni zbog Napretkovog pogotka. Naravno, ne bih ništa oduzimao ekipi Napretka, bod domaćina je i plod njihove dobre igre - vrlo je jasna poruka Milojeviča za pojedince.

Video: Milojević žestoko o pojedincima posle kiksa: Ima igrača koji su jači na priči, nego na delu

(Telegraf.r)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srecko sojic

    20. mart 2023 | 06:20

    ajde miloje pakuj kofere

  • Vlado

    20. mart 2023 | 08:57

    Čas mu sve jasno,pa opet mu ništa nije jasno i uvjek komentari ispod nivoa trenera Zvezde.Nije problem nerešen rezultat ,problem je igra. Koju nema več godinu dana.Zvezda mora da napravi ozbiljnu inventuru za predstoječu sezonu.

  • mihailovic

    20. mart 2023 | 00:46

    Fudbalski sam trener u Svedskoj i znam g. Milojevicu da niste ni ovde u Svedskoj bili vrhunski fudbalski trener ali imali ste srece da vas je Dejan Stankovic uzeo tada za asistirajuceg trenera....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA