≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Grigonis potkačio Radonjića: "Sada delujemo kao tim, bolje je raspoloženje među igračima"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Litvanac se u intervjuu za tamošnje medije dotakao peridoa dok je ekipu vodio crnogorski strateg

  • 0
Marijus Grigonis Foto: MN Press

Košarkaši Olimpijakosa nastavili su dominaciju u derbijima protiv najvećeg rivala Panatinaikosa, ali su u ovom poslednjem odigranom u nedelju, za razliku od prethodnog, do pobede stigli u poslednjim sekundama. Podsetimo, prethodni susret dva atinska rivala, u okviru Evrolige, završen je debaklom "Zelenih" koje je tada vodio Dejan Radonjić.

Sada sve to deluje bolje pod palicom Radonjićevog naslednika Kristosa Serelisa što su na svojoj koži osetili i košarkaši Zvezde, ali i Asvela u minulom kolu Evrolige, a sasvim malo je falilo da padne i favorizovani tim Jorgosa Barcokasa.

O Panatinaikosu pod Serelisom i Panatinaikosem pod Radonjićev govorio je posle meča sa Olimpijakosem litvanski šuter Marijus Grigonis.

- U ovakvim mečevima, sve je u detaljima - kaže o derbiju Grigonis, za portal Basketnews.

- Nekoliko sudijskih odluka, nekoliko šuteva ili grešaka i sve to može na kraju odlučiti utakmicu. Ove utakmice su rat, i u budućnosti ćemo pokušati još više da izvršimo pritisak na Olimpijakos.

Upitan da li je ovo bila najbolja utakmica Panatinaikosa protiv večitog rivala ove sezone, Grigonis je u odgovoru prilično evidentno aludirao na Serelisovog prethodnika Radonjića.

- Prethodni put kada smo izgubili (od Panatinaikosa) to je bilo više od 20 poena razlike. Sve je u načinu na koji smo igrali danas. Danas smo bili više tim, drugačiji je "vajb" u ekipu. Šteta je učinjena i moramo da poradimo na još mnogo stvari a nemamo baš mnogo vremena. Tako je, kako je. Ne smemo odustati, i još ima utakmica, moramo se truditi.

Grigonis je pričao i o statusu koji je imao kod Dejana Radonjića.

- Trebalo bi nam čitavo veče da razgovaramo o mojoj situaciji. Još uvek sam u ovom klubu i ne želim da pričam o tome. Ne želim da pričam o Dejanu (Radonjiću) i šta je rekao i šta je uradio. To ostaje unutar kluba - rekao je je litvanski bek

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA