Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan časti navijače: Besplatan ulaz za sve na derbi protiv Cedevita Olimpije u ABA ligi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Istovremeno će crno-beli obeležiti i Dan borbe protiv epilepsije

  • 2
KK Partizan - KK Crvena Zvezda, Derbi, ABA liga Foto: Nikola Tomić

Košarkaši Partizana sledećeg vikenda u ABA ligi igraju derbi meč protiv Cedevita Olimpije u "Štark Areni" u kojem će pokušati da dođu do pobede i zadrže se na čelu tabele regionalnog takmičenja.

Ovaj susret je na programu u nedelju 26. marta od 19.00 časova, a crno-beli su odlučili da svim navijačima omoguće besplatan ulazak na tribine. Svoja mesta će zadržati vlasnici sezonskih ulaznica, dok će svi ostali svoje karte moći da pokupe putem servisa Ticketline od 21. marta u Tržnom centru "Merkator" i Tržnom centru "Stadion", kao i u "Štark Areni" na dan utakmice od 16.00 časova.

Uz to, Partizan je objavio da će na prigodan način obeležiti i Dan borbe protiv epilepsije. Svi igrači će na predstavljanje izaći u ljubičastim majicama posvećenim borbi protiv bolesti za čiji je svetski dan ustanovljen još 2008. godine na inicijativu Kesidi Megan iz Kanade.

Ovaj susret ima veliku važnost za Partizan i biće prvi za crno-bele u ABA ligi još od večitog derbija prošle sedmice, jer je u međuvremenu odložen meč sa Budućnosti u Podgorici zbog održavanja Predsedničkih izbora u Crnoj Gori i činjenice da je dvorana "Morača" bila biračko mesto.

Video: Ovako se Željko Obradović izvinio Petruševu zbog napada Lesora

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA