≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

I dve Arene bi bile male za Grobare: Partizan rasprodao sve ulaznice za Olimpijakos, Real Madrid i Barselonu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za meč sa Panatinaikosom je preostalo samo nekoliko ulaznica

  • 15
Matijas Lesor, KK Partizan, KK Crvena zvezda, ABA liga, Grobari Foto: MN Press

Pred košarkašima Partizana su tri ogromne utakmice u Evroligi posle kojih bi i zvanično mogli da kažu da su ostvarili plasman u Top 8 fazu takmičenja. I sve tri će se igrati u beogradskoj "Štark Areni", koja će biti krcata, a malo je reći da bi i dve dvorane bile male da prihvate sve zainteresovane navijače crno-belih.

Već danima se traži karta više za mečeve sa Olimpijakosom, Real Madridom i Barselonom, ali njih više jednostavno nema, jer su - rasprodate!

Informaciju je prvi objavio Telesport, a u Partizanu nam je prethodno potvrđeno da je preostalo još jako malo karata za meč sa Panatinaikosom koji je na programu sredinom aprila u poslednjem kolu Evrolige, a nema sumnje da će i na tom meču Arena biti puna do poslednjeg mesta.

To faktički znači da će skoro 20.000 ljudi na svakom od mečeva pratiti i bodriti Partizan na putu do plej-of faze takmičenja.

Utakmica sa Olimpijakosom na programu je u petak, 24. marta od 20.00 časova, a crno-belima su iz poslednjih pet kola potrebne dve pobede kako bi obezbedili plasman u Top 8.

Video: Imamo brkove i pobeđujemo, navijačima baš znači: Papapetru o sujeverju, Top 8, derbiju sa Zvezdom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djape

    20. mart 2023 | 17:37

    Nou kamp bi bio mali

  • Lakirana cipelica

    20. mart 2023 | 18:12

    Nije tajna da smo mi zemlja kosarke i da su grobari kosarkaski vise orijentisani. Samo jos vaterpolo da uspemo da vratimo partizanu, znacice i reprezentaciji.

  • peki

    20. mart 2023 | 17:41

    erovatno 3 a ne dve ali uspecemo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA