Vreme čitanja: oko 1 min.

Hrvatska legenda tvrdi: Zvezda za 800.000 kupila EL od Cibone, čovek koji je najviše uzeo sad pravi apartmane

Vreme čitanja: oko 1 min.

Arapović još jednom otvorio priču staru devet godina

  • 15
Franjo Arapović

Foto: MN Press

Nkeadašnji hrvatski košarkaš Franjo Arapović gostovao je u jednom podkastu "Prosport" i prisetio se ABA lige 2014. godine, kada je Cibona istu uzela na fajnal-foru u beogradu!

Za zagrebački klub tada je igrao njegov sin Marko, a Franjo je još jednom podsetio na onu pričud a je Zvezda tada od Cibone kupila mesto u Evroligi.

- Oni (misleći na Cibonu) prodaju Evroligu Zvezdi, a mi znamo da je prodana. Sad taj čovek koji je najviše uzeo pravi apartmane na Krku, pet apartmana. Mislim sve se zna. Otvorimo to. Gledam televiziju gde predsednik Zvezde Nebojša Čović, koga pita novinarka kako je dobila informaciju da su pre dva dana u Ljubljani od Cibone kupili Evroligu za 800.000 evra, a on kaže to je puno manje od 1.200.000 koliko je tražio ULEB. I šta sad? - rekao je Arapović i dodao:

- Nikoga nije briga za Cedevitu što je otišla. Oni srećni, ali zašto niko nije pitao. Ne znam da li se sećate, gradska Skupština izglasa ekstra proračun za nastup Cibone u Evroligi. Biće para da se igra Evroliga. Sedam dana kasnije igra Zvezda umesto Cibone. Vratite mi vi, ko je bio trener Cibone, koliko je bio trener i koliko mu je sin bio trener nakon toga. Samo nek ljudi malo otvore ko je bio trener u Ciboni i kasnije sin. Taj je bio domaćin večere u Ljubljani.

Istakao je i da je Cibona glavni krivac što je Cedevita napustila Hrvatsku.

- Moraćemo jednog dana to otvoreno da kažemo, Cedevita je smetala sitnim kriminalcima, lopovima iz Cibone, Zadra i Splita. I svi oni su bili sretni kada je Cedevita otišla. Jer ne možeš da radiš, ako je plata u klubu inače 5. u mesecu, a gospodin Tedeski nazove 4. i izvinjava se jer će plata biti dan kasnije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hogar

    21. mart 2023 | 13:11

    Lepo...Kupiš FMP, pa ugasiš Crvenu Zvezdu, pa osnuješ Crvenu Zvezdu Beograd, pa kupiš mesto u Euroligi, a onda moralna gromada, novčanik patriota, proziva za porez i vređa ljude. Čekamo saopštenje neka se spreme daktilografkinje.....

  • Grobari Jug 1945

    21. mart 2023 | 13:05

    I panteri pricaju o postenju 😂😂😂😂😂😂 e cirkuzanti iz zeleznika, pa vi ste cirkus kolorado sad tek izlaze cokijeve lazi nikad niste osvojili na terenu, kako u fudbalu tako u kosarci vi ste tesko zlo ovog sporta u Srbiju.

  • Djape

    21. mart 2023 | 13:22

    Rekreativo Drukersi vreca za napucavanje u EL evo vec 8 godina 😑. Top 8 za njih je samo san to je samo mali efempe. A o F4 ili tituli EL da ne govorimo he he

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA