Vreme čitanja: oko 1 min.

Anđušić otkrio: "Doveo bih Jokića i Lučića u Partizan, možemo u prva četiri u EL"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Košarkaš Partizana imao je zanimljive odgovore na pitanja

  • 17
Danilo Anđušić

Foto: MN Press/Nebojša Paraušić

Košarkaš Partizana, Danilo Anđušić istakao je u intervjuu za "Baksetnjuz" istakao da crno-beli mogu i među četiri najbolje ekipe u Evroligi, a uz to odgovarao je i na pitanja gledalaca.

- Najbolja sezona ikad u Evroligi. Svake nedelje su rezultati koje ne očekujete, mnogi timovi se bore za plej-of, nikad ovako nije bilo. Na početku sam imao neke timove kao favorite za prva četiri mesta, sad je potpuno drugačije. Biće borbe između Fenera i Monaka za četvrto mesto. Olimpijakos će biti broj jedan, Real Madrid, Barselona i Monako. Naravno računam i nas, ako pobedimo svih pet utakmica, moguće je - istakao je Anđušić.

Danilo Anđušić, Fakundo Kampaco

Foto: Marko Jovanović

Iskusni košarkaš je, između ostalog, istakao da bi u Partizan doveo reprezentativce Srbije, Nikolu Jokića i Vladimira Lučića.

- Jokić, naravno, i Vladimir Lučić. Jedan od mojih omiljenih saigrača i bio mi je kapiten u Partizanu. Voleo bih opet da dođe, ne znam koliko je to moguće jer ima ugovor sa Bajernom. On ima posebnu vezu sa navijačima Partizana - rekao je iskusni košarkaš.

Podsetimo, pred košarkašima Partizana je veoma težak raspored, s obzirom na to da ih u narednom periodu očekuju mečevi protiv Olimpijakosa, Barselone, Real Madrida i Panatinaikosa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SaNDzAK AiRLiNES

    22. mart 2023 | 00:01

    Milutinov i Marinkovic i sledece godine Sampioni❤️

  • DDF

    21. mart 2023 | 22:45

    Samo da dodje kraj sezone da ti"vidim ledja"iz Partizana,mozes da igras samo francusku ligu gde se ne igra odbrana i sutira ko god se dohvati lopte,nisi dostojan igranja u Partizanu i El

  • South Guard 1969

    21. mart 2023 | 23:24

    Neka dodje ko god....?? Samo ti idi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA