Vreme čitanja: oko 1 min.

Jokić oduševio NBA ligu zakucavanjem, pa dobio zanimljiv "poklon" od trenera Denvera

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pored ofanzivnog, Jokić je odradio i dobar defanzivni deo i zbog toga mu je uručen pomenuti "poklon"

  • 0
Nikola Jokić Printskrin: Twitter/@JoelRushNBA

Iako to nije njegov stil igre, znao je Nikola Jokić ponekad da iznenadi na terenu i zakuca u koš rivala - kao što je to bio slučaj protiv Vašingtona.

Igrala se prva deonica, Denver je vodio sa 20:16 kada je Jokić primio loptu na liniji za tri poena, krenuo u prodor i potom zakucao posle jednog kontranapada. Upravo taj potez podelio je i zvaničan nalog NBA lige.

Jokić je meč završio sa 31 poenom, 12 skokova i sedam asistencija, a treneru Denvera Majklu Melounu je posebno bilo drago zbog toga što je Srbin sjajno igrao defanzivu.

Otuda i ne čudi što mu je u svlačionici, psole meča, dao nagradu u vidu Denverovog lanca za najboljeg odbrambenog igrača na meču.

Jokičje to proslavio u svom stilu, dok su saigrači zapljeskali rukama. S druge strane, Meloun je pohvalio i Majkla Portera Džuniora koji je pogodio šest trojki iz devet pokušaja, te poručio svom timu da se sada dobro odmore.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA