Vreme čitanja: oko 1 min.

Sastali se bivši treneri Zvezde i Partizana u EK: Čankov tim trojkom na kraju meča slomio Alimpijevića

Vreme čitanja: oko 1 min.

Drama je obeležila ovaj meč, na kraju kog je slavio Lijetkabelis

  • 0
Dušan Alimpijević, Nenad Čanak Printskrin: Youtube / EUROLEAGUE BASKETBALL

Ne ide ove sezone baš najbolje Bursisport i Dušanu Alimpijeviću u Evrokupu, pošto su uspeli da zabeleže i novi poraz. Ovoga puta je od njih bio bolji Nenad Čanak, koji predvodi litvanski Lijetkabelis, a koji je na domaćem terenu slavio sa 88:85.

Dva srpska trenera su vodila poprilično izjednačenu utakmicu tokom većeg dela meča.

Prvo poluvreme jeste pripalo Alimpijeviću i Bursi, koji su imali osam poena prednosti (43:35), ali ipak, uspeli su Litvanci da se vrate vreć u trećoj deonici i čak da preokrenu rezultat i povedu sa 66:65. U ovom delu utakmice je Lijetkabelis postigao čak 31 poen.

Sve se svelo na poslednjih 10 minuta, gde je Lijetkabelis čuvao svoju prednost, nisu dopuštali preokret sve do poslednjih minuta, kada je Bursa povela sa 84:83, ipak, nije to dugo trajalo, dok je Džamal Moris postigao daleku trojku na 1,3 sekunde do kraja, čime je i doneo pobedu svojoj ekipi.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je baš Džamal Moris sa 21 poenom i sedam asistencija, dok su Maldunas i Kulame ubacili po 12. Kod Burse su najbolji bili Drek Nidam sa 21 poenom i takođe sedam asistencija, dok je Bitim dodao 15.

Video: Nenad Čanak podneo ostavku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA