≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Grobari u najtežoj situaciji: Evo zašto treba da navijaju za Zvezdu!

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bizarna situacija za pristalice crno-belih, koje će sa pomnom pažnjom pratiti meč Zvezda - Baskonija

  • 67
Matijas Lesor, KK Partizan, KK Crvena zvezda, ABA liga, Grobari Foto: MN Press

Evroliga se nastavlja utakmicama 30. kola, a pošto je do kraja regularnog dela ostalo još samo pet kola, svaka je od izuzetno velike važnosti za ekipe koje se bore za Top 8.

Zvezda je tu šansu faktički već prokockala i ostaje joj još samo neka suluda teorija, za koju joj je potrebno da pobedi na preostalih pet utakmica uz poklapanje drugih rezultata kod ekipa koje se bore za Top 8.

Ali, Partizan je zato sa odličnim šansama za plasman u četvrtfinale, pošto je trenutno na sedmom mestu, sa pobedom više od Baskonije i Žalgirisa, koji su na deobi osmog.

Crno-beli imaju sve u svojim rukama i sami kroje svoju sudbinu, a interesantno je da put ka Top 8 može da im prokrči večiti rival - Crvena zvezda.

Naime, Zvezda već danas, u četvrtak od 19.00 u hali Aleksandar Nikolić dočekuje Baskoniju, koja je direktan rival Partizana.

Zvezda bi pobedom sačuvala sebi matematičke šanse i bar neku teoriju za Top 8, ali bi pomogla Partizanu, jer bi zaustavila direktnog konkurenta crno-belima za Top 8.

Navijači Partizana tako dolaze u bizarnu situaciju da treba da navijaju za najvećeg rivala, i to u periodu kada između klubova vlada velika tenzija i netrpeljivost, naročito posle najnovijih dešavanja, sukoba Lesora i Petruševa, serije saopštenja i optužbi, koje su završene čak i podnošenjem krivičnih prijava...

Ako ste navijač Partizana, da li ćete navijati za Zvezdu protiv Baskonije?

Glasajte

Osim utakmice Zvezda - Baskonija, Grobarima će posebno biti zanimljive i utakmice Alba - Efes, kao i Asvel - Makabi, koje su takođe na porgramu u četvrtak, gde se nadaju pobedama Albe i Asvela.

Partizan će u petak od 20.00 igrati protiv Olimpijakosa, a tu bi crno-beli pobedom jednom nogom već zakoračili ka Top 8.

Kada su u pitanju utakmice koje su na programu u petak, tu im odgovara pobeda Fenerbahčea nad Žalgirisom, Monaka nad Valensijom i Bajerna na gostovanju Olimpiji iz Milana.

Raspored Partizana do kraja Evrolige:

Partizan - Olimpijakos 24.03.

Partizan - Barselona 28.03.

Partizan - Real Madrid 31.03.

Monako - Partizan 07.04.

Partizan - Panatinaikos - 14.04.

Raspored Zvezde do kraja Evrolige:

Zvezda - Baskonija  23.03.

Zvezda - Valensija - 29.03.

Asvel - Zvezda - 31.03.

Zvezda - Olimpijakos - 06.04.

Zvezda - Fenerbahče 13.04.

Video: Lesor i Panter dohvatili megafone, crno-beli slavili pobedu sa navijačima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbskiBek

    23. mart 2023 | 09:53

    Seca li se neko..kako je Obradovic "izgubio" od darusafake i tako ostavio zvezdu bez top 8 pre par godina !????

  • Aki

    23. mart 2023 | 09:57

    Da se razumemo,mi nikakve akcije ne preduzimamo protiv zvezde vec iskljucivo zvezda i njeni navijaci mrze nas. Napadaju nas sa svih strana lazima i optuzbama dok mi cutimo i radimo.

  • ⁉⁉⁉

    23. mart 2023 | 10:07

    N I K A D a ni tad

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA