≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Obradović o dolasku Olimpijakosa bez trenera: "Verovatno najteži mogući protivnik, igrači odlučuju meč"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener Partizana ističe da njegovu ekipu čeka izuzetno težak zadatak

  • 2
KK Partizan - KK Crvena Zvezda, Derbi, ABA liga Foto: Nikola Tomić

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je novinarima pred meč protiv Olimpijakosa (petak, 20.00, Sport klub 1), u okviru 30. kola Evrolige, da njegovu ekipu čeka najteži mogući protivnik.

Obradović ističe da grčki tim s razlogom zauzima prvo mesto na tabeli Evrolige i da se njegov tim pripremao na poslednja četiri treninga da parira njihovom napadu i odbrani.

- Verovatno najteži mogući protivnik, igraju izvanredno, za ovo vreme dok smo mi pauzirali, oni su igrali dve utakmice u grčkom prvenstvu protiv Panatinaikosa, odigrali veoma dobro obe utakmice, ekipa o kojoj se sve zna. Sve primere, od kontra-napada, do statičnih napada 5 na 5 igraju izvanredno, sa velikim proptokom lopte, tu nema nijednog šuta koji nije izgrađen. Tu ćemo morati da igramo odbranu 24 sekunde, što se tiče njihove odbrane, vežbali smo na ova četiri treninga, videćemo kako će to izgledati - rekao je Obradović.

Novinari su predočili treneru Partizana da će ekipa iz Pireja u Beograd doći bez trenera Jorgosa Barcokasa, koji ima problem sa virusom.

- Ne, prvi put čujem. Ne znam šta je, ako je istina, želim mu brz oporavak, ali imaju i drugi treneri koji su dobri, igrači su ti koji odlučuju - rekao je Obradović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rambo

    23. mart 2023 | 16:01

    Rumeni pa ima malo i do sudija nije samo igraci zasluzni.Budi barem jedanput realan pa da priznas.Kao sto si pohvalio sudije kad ste igrali u aba ligi.

  • Reqlno

    23. mart 2023 | 13:29

    Prijatelju ,onda i ti glddaj sa tribina pa neka i tebi bude lako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA