Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte kako je Nikola Jokić reagovao na pitanje o Srbiji i zastavama na utakmici sa Vašingtonom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpsko veče u Vašingtonu je oduševilo Jokića

  • 0
Nikola Jokić Printscreen: Youtube/ESPN

Srpski reprezentativac Nikola Jokić u dresu svog Denvera odigrao je proti Vašingtona još jednu partiju dostojnu MVP-a NBA lige, a posebnu draž celom susretu dali su organizatori. 

Naime, sam meč završen je rezultatom 118:104, a njemu je prethodilo "Srpsko veče", koje često umeju da organizuju širom NBA parketa. Tako, folkloraši su prikazali kulturno nasleđe Srbije i odigrali nekoliko kola pre i tokom meča. Takođe, na tribini je bilo i mnogo navijača i Srbije sa srpskim zastavama.

Ovava atmosfera prijala je Jokiću koji je ostvario učinak od 31 poena, 12 skokova i sedam asistencija i imao je veliku podršku srpskih navijača koje je oduševio posle meča.

- Velika pobeda za nas. Drugo polovreme je bilo onako kako bi i trebalo da bude. Igrali smo dobro. Počeli smo da radimo ono što radimo cele sezone i to nam je donelo pobedu. Postigao sam dve trojke i bio u pravo vreme na pravom mestu - rekao je Jokić i objasnio koliko je uživao u atmosferi koju su napravil isrpski navijači.

- Nisam znao to, ali mi je drago da je bilo mnogo srpskih zastava i mnogo srpskog jezika i drago mi je akda je tako.

Video: Jokić promašio, a njegov saigrač iz zaleta zakucao preko njega: Nikola na posteru Portera Džuniora

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA