≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dobrić otkrio da li je tim-bilding kod Nedovića na Fruškoj Gori pomogao ekipi, pa se nasmejao

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prvotimac Crvene zvezde kaže da je hemija oduvek bila na vrhunskom nivou

  • 0

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Baskoniju (74:63) čime su zadržali matematičke šanse da se plasiraju u Top 8 fazu Evrolige, a time su i prekinuli niz poraza u ovom takmičenju.

Prvotimac crveno-belih, Ognjen Dobrić kaže da je danas presudila odlična odbrana koju je forsirao domaći tim.

- Energija i dobra odbrana su odlučili. Početak je bilo malo lošiji, imali smo dosta propusta, ali nakon toga je koncentracija bila na nivou i igrali smo stvarno kako treba u odbrani, te došli do pobede. Više nego zasluženo, bili smo fokusirani svih 40 minuta. U drugom poluvremenu smo preveli utakmicu u našu korist i zadržali to do kraja.

Povreda je prošlost, barem tako kaže Ognjen.

- Imao sam povredu pre desetak dana, ali sada je to prošlost, vratio sam se treninzima pre tri-četiri dana.

A da li je nedavni tim-bilding u ponedeljak na imanju Nemanje Nedovića na obroncima Fruške Gore doprineo da se igrači zbliže i večeras odigraju bolje?

- Izgleda da jeste, izgleda da je doprinelo da se zbližimo. Nismo imali problema unutar svlačionice, hemija je stvarno dobra, mislim da su samo neki detalji na terenu presuđivali u nekim prethodnim mečevima, ako to ispravimo možemo da budemo na vrhunskom nivou.

Ova pobeda sigurno će da pomogne timu i na polju samopouzdanja pred važne utakmice.

- Svaka pobeda uliva neko dodatno samopouzdanje. Sada imamo ABA ligu, gostujemo Mornaru, trijumf nam znači da probamo da se nadovežemo. Ovo je način na koji treba da igramo. Nismo blistali u napadu, ali smo u odbrani igrali dobro. Radili smo ono što smo se dogovorili, nisu imali pogotke iz tranzicije. Napadački su orijentisani, sprečili smo lake šuteve. Treba da budemo fokusirani 40 minuta i da nemamo padove u igri.

Video: Ivanović pred meč protiv bivšeg kluba: Svaku utakmicu do kraja ćemo igrati da pobedimo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA