≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vanja Marinković: "Znali smo da će biti puna hala, da će Zvezda biti motivisana"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivši bek Partizana kaže da je Baskonija i dalje sve drži u svojim rukama po pitanju prolaza u doigravanje

  • 0
vanja marinković Foto: MN Press

Haubice Bakonije zatajile su pred crveno-belim bedemom. Zvezda je posle dugo vremena odigrala baš onako kako bi trebalo stalno i odnela pobedu nad kandidatom za Top 8, kudikamo poremetila gostima njihov put ka plej-ofu. Svoje šanse za prolaz u doigravanje Evrolige, Beograđani su već prokockali...

Meč u Beogradu sumirao je i srpski reprezentativac Vanja Marinković čijih 7 poena nije bilo dovoljno da da situacija preokrene u korist gostiju.

- Znali smo da će biti puna hala, da će igrati sa velikom motivacijom. Mi smo kao bili u nekom šoku... Vratili su im se Nedović i Dobrić, dva veoma bitna igrača za njih. Malo su nas zaustavili u drugoj četvrtini, na kraju nismo uspeli da se vratimo, mada smo imali neke šanse, ali sami smo krivi. To je to, idemo dalje - kaže Vanja.

Borba za Top 8 biće neizvesna do kraja, mada Baskonija ima vrlo povoljan raspored u preostale četiri runde i čak joj i dve pobede mogu doneti željeni cilj. Od četiri meča, tri igraju kod kuće, i to protiv Albe, Fenerbahčea i Asvela, te u psoeldnjem kolu idu na noge Olimpijakosu.

Očito, sve je u rukama Bakijaca.

- Što se toga tiče igramo kod kuće naredni meč. Imamo pozitivan skor sa svim osim sa Partizanom, sve ostalo ide nam u korist. Tri partije treba da dobiješ kući, neke teške, neke lakše, to je to.

Na pitanje da li prati Partizan i kako komnetariše plasman u top 8, Marinković je odgovorio:

- Super, drago mi je što su tu u osam... Zvezda je bila tu ali je imala pad posle Kaunasa, povrede... Imao je i Partizan ranije, ali tako je. Mi smo bili prvi na tabeli krajem godine, sad smo ovde, ali to je normalno. Loše je što je Zvezda popustila pred sam kraj ali sve je to košarka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA