Vreme čitanja: oko 1 min.

Zakucavanja zbog kojih su se Grobari hvatali za glavu: Eksum, Lesor, Smajli, Joanis i Naneli "zapalili" Arenu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Revija fenomenalnih poteza na jučerašnjoj utakmici sa Olimpijakosom

  • 1
KK Partizan, Alen Smailagić Foto: MN Press

Košarkaši Partizana pobedili su sinoć Olimpijakos (90:75) u utakmici 30. kola Evrolige, čime su došli na samo jednu pobedu od plasmana u Top 8 fazu takmičenja, a nema sumnje da će se do kraja boriti i za što bolju poziciju pred očekivano razigravanje.

Crno-beli su pored toga što su trijumfovali na ovom meču, navijačima priuštili i pravo uživanje u mnogobrojnim lepim potezima i zakucavanjima. Svako novo podizalo je temperaturu u "Štark Areni" na dosta veći nivo.

Već juče smo pisali o onom neverovatnom zakucavanju Dantea Eksuma, koji je to uradio toliko eksplozivno, da je na kraju očekivano proglašen i za potez kola čitave Evrolige. Od toga su se navijači pod košem uhvatili i za glavu.

I Matijas Lesor je imao svoj delić magije na jučerašnjem meču, a posebno se ističe njegovo zakucavanje u momentu kada je prvi put ušao na parket u prvoj četvrtini utakmice.

Ređali su se potom i Alen Smailagić, Joanis Papapetru, Džejms Naneli... A Evroliga je nekako uspela da sabere sve ove poteze i da ih smesti u hajlajtse.

Podsetimo, Partizanu tek predstoje još dve utakmice na domaćem terenu protiv Barselone i Real Madrida, a sve ulaznice su uveliko rasprodate.

Video: Panter otkrio da za Partizan više nije cilj samo Top 8: Trenutno niko ne želi da igra protiv nas

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Glory-is-back

    25. mart 2023 | 14:28

    Spektakularno za spektakl nema sta. Nesto nevidjeno na ovim prostorima. Kao akcioni film.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA