≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ben Bentil je psihoanalitičar?" Takmičar u Slagalici se obrukao, ali ubrzo postao hit na društvenim mrežama

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije imao sreće pošto je njegov protivnik odmah iskoristio šansu i ispravio njegovu grešku

  • 12
Ben Bentil, Slagalica Foto: Nikola Anđić / Printskrin: Youtube / RTS

Nije prvi put da se kroz najpoznatiji domaći kviz, čuvenu Slagalicu, provuku imena sportista ili na neki način klubovi Crvena zvezda i Partizan. Ovoga puta se u kvizu pomenuo Ben Bentil, dok se crveni takmičar žestoko izblamirao odgovorom na ovo pitanje.

U drugom meču četvrtfinala između Dragana Aleksića i Stefana Nikolića, došlo je do velike, gde je na kraju slavio Dragan i to nakon preokreta i nadoknađene prednosti iz prvog duela.

Ipak, kako se moglo videti na društvenim mrežama, navijačima i korisnicima društvene mreže Tviter, posebno su bile zanimljive "Spojnice". Zadatak u ovoj igri je bio takav da su takmičari morali da spoje ljude čije ime je sadržano i u njegovom prezimenu sa njihovim zanimanjem.

Među imenima se našao i Ben Bentil, košarkaš Crvene zvezde, za koga je crveni takmičar, Stefan, rekao da je on psihoanalitičar, a ne košarkaš. Ovaj gaf je veoma brzo dogurao i do društvenih mreža, gde su navijači počeli da zbijaju šale sa njihovim odgovorom.

Video: Impresivan rezultat: Postavljen novi rekord u Slagalici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA