Vreme čitanja: oko 1 min.

Čačani upisali bitnu pobedu u ABA ligi: Borac preko MZT-a do nade o opstanku u regionalnom takmičenju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sada se čini da je izvestan samo baraž

  • 0
KK Crvena zvezda KK Borac Foto: MN Press

Košarkaši Borca iz Čačka su uspeli da slave u 23. kolu ABA lige protiv MZT-a iz Skoplja sa 105:84, čime su uspeli da održe nade o opstanku u ABA ligi i iduće sezone.

Ovo je bio derbi dve ekipe sa začelja tabele, gde je MZT na neki način već i "prežaljen", iako su imali poslednji voz upravo u Čačku, međutim, Hanter Hejl i družina kraj Morave se nisu predali, već štaviše, ubacili su preko 100 poena.

Borac je odlično počeo utakmicu, ubacili su čak 57 poena na poluvremenu, naspram samo 35 gostiju iz Skoplja. Praktično je tu bilo i rešeno pitanje pobednika.

Treća četvrtina je bila i najzanimljivija na čitavom meču, jer su obe ekipe uspele ubaciti po 30 poena, ali je Čačak zadržao svoju prednost. Poslednjih 10 minuta je bilo i puko otaljavanje posla, te je Borac upisao svoju šestu pobedu u takmičenju.

Najefikasniji u redovima Borca bio je Hanter Hejl sa 22 poena, dok su Marko Radonjić i Sava Lešić postigli po 18. Kod MZT-a je najbolji bio Keandre Kuk sa 20 poena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA