≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bleda partija Bogdanovića u pobedi Hoksa: Indijana "pala" u Atlanti u ludom meču s 270 poena, Jang isključen

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije se baš proslavio naš košarkaš ove večeri u NBA ligi

  • 0
bogdan bogdanović

Foto: Tanjug/Ap

Veče u NBA ligi je ovoga puta krenulo nešto ranije, a prvi na parkete su izašli košarkaši Atlanta Hoksa, gde nastupa naš Bogdan Bogdanović i Indijana Pejsersa, a gde je tim sa srpskim košarkašem slavio sa velikih 143:130.

Ovo je i veoma važna pobeda za tim Atlante, s obzirom na to da su Hoksi sada uspeli da učvrste svoju osmu poziciju na samo osam mečeva do kraja regularnog dela NBA lige, dok je Indijana ostala daleko van zone plej-ofa i plej-ina.

Što se tiče samog meča, već na poluvremenu je bilo jasno u kom smeru će utakmica otići. Obe ekipe su bile napadački raspoložene, a posle 24 minuta je prednost imala ekipa Indijana Pejsersa - 74:72.

Međutim, treća deonica je bila i odlučujuća na utakmici. Atlanta je ovaj period igre dobila sa devet poena razlike i otišla je na osam poena prednosti. Nisu se Hoksi tu zaustavili, svoju prednost su uvećali i u poslednjih 12 minuta, te tako i stigli do konačnih 143:130.

Kod Atlante, naš Bogdan je pružio bledunjavu partiju sa samo devet poena, a uz Holideja je bio i jedini sa jednocifrenim brojem poena. Džon Kolins je bio najbolji sa 21, Dižonte Mari je postigao 20, Bej 18, a Klint Kapela je imao 17 poena i čak 17 skokova.

Kod Atlante je slična situacija s poenima bila. Nvora je bio najbolji sa 33 poena, dok je Tajris Haliburton postigao 19, ali je uz to dodao i 13 asistencija.

Meč je takođe obeležilo i isključenje Treja Janga, koji je u jednom navratu nervozno bacio loptu ka sudiji.

Video: Magičan koš našeg Bogdanovića iz mrtvog ugla: Bogdan i Hoksi odneli pobedu na Dončićevom terenu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA