≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li će Crvena zvezda igrati meč protiv Valensije u Evroligi?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ako je odgovor da, onda je pitanje - u kakvom sastavu?

  • 34
KK Partizan - KK Crvena Zvezda, Derbi, ABA liga Foto: Nikola Tomić

Košarkaše Crvene zvezde očekuje duplo kolo u Evroligi, koje će umnogome dati jasniju sliku i pokazati da li četa Duška Ivanovića može da se nada prolazu u TOP8 fazu, ili će pak morati da se posveti samo domaćim takmičenjima. Idući meč protiv Valensije je važan i drugom predstavniku iz Srbije, Partizanu, dok je pitanje - da li će on i biti odigran?

Naravno, na prvi pogled deluje da ne postoji razlog da ne bude odigran, međutim, slika iz ABA lige pokazuje nešto drugo. Naime, Crvena zvezda je trebalo u nedelju, 26. marta, da igra meč 23. kola ABA lige protiv Mornara u Baru, ali je taj meč odložen i to na zahtev crveno-belih.

Kako je javljeno, ABA liga je odlučila da odloži ovaj meč i to zbog "delikatne zdravstvene situacije u redovima crveno-belih". Kako je Telegraf nezvanično saznao, radilo se o virusu kod nekolicine košarkaša, dok su od ranije povređeni i Branko Lazić i Luka Vildoza, koji je povredu doživeo u meču protiv Baskonije.

ABA liga jeste izašla u susret, dok ne postoje naznake da li je sve sada u redu sa košarkašima crveno-belih i pred duel sa Valensijom, dok ostaje i pitanje, da li su upitani i čelnici Evrolige za novo odlaganje?

Kako god, Zvezda je u međuvremenu pustila karte za ovu utakmicu, dok Pionir još nije rasprodat. Podsetimo, čak i pred meč sa Mornarom nije bilo naznaka o mogućem pomeranju, što je pokazala i izjava Duška Ivanovića samo 24 sata pred utakmicu, da bi se potom sve naprasno desilo.

Meč sa Valensijom je pored rezultata Crvene zvezde, bitan i za Partizan, jer ukoliko crveno-beli slave, poguraće i crno-bele ka TOP8 fazi.

Video: Kampaco poručio da će ekipa opet ići na druženje kod Nedovića na vikendicu: Donelo nam je jedinstvo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cv

    27. mart 2023 | 18:03

    Sa Evroligom nema zezanja igraas sa onoliko igraca koliko imas

  • Poy

    27. mart 2023 | 17:55

    Nije to virus - nego jednima kasne plate‚ drugi se već dogovorili sa nekim ekipama i otaljavaju posao.

  • Dragan

    27. mart 2023 | 17:55

    Ahahahahha pa koga vi pravite ludim,svi igracu su zdravi i naravno da ce igrati evroligu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA