Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Partizan - Barselona u Evroligi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crno-beli imaju "meč loptu"

  • 8
KK Partizan, Beogradska Arena, Bajern, Evroliga Foto: MN Press

Košarkaši Partizana, posle velike pobede nad Olimpijakosom, dočekuju u Areni od 20.30 Barselonu u meču 31. kola Evrolige. 

Ovaj duel za crno-bele ima veliki značaj pošto bi eventualnom pobedom praktično obezbedili plasman u Top 8. Tako, preostali mečevi sa Real Madridom, Monakom i Panatinaikosom bi predstavljali samo borbu za što bolju poziciju pred plej of.

Crno-beli su do sada upisali 17 pobeda i nalaze se na 7. mestu Evrolige, dok je Barselona na 3. mestu sa skorom od 20 pobeda i 10 poraza.

Pred ovaj duel trener Partizana Željko Obradović je istakao da je njegovom timu potrebna energija kao u meču protiv Olimpijakosa.

- Pamet i energija. Treba nam energija na nivou kako je to bilo protiv Olimpijakosa, takođe i pamet. Neke podudarnosti u igri Olimpijakosa i Barselone postoje, videli smo da možemo, i to je ono o čemu smo pričali kada smo radili analizu utakmice koja je ispred nas.

Meč se igra od 20.30 a direktan prenos možete pratiti na Sport Klubu 1.

Video: Obradović najavljuje rekorde u Areni: Ovo je čudo koliko će ljudi biti za nedelju dana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maxi Lopez

    28. mart 2023 | 07:38

    Zvezda da razmisli da predje u Ligu Sampiona ili Evro Kup, ne ide njima ovo takmicenje, godinama pokusavaju ali nista... dosta blamiranja, idite gde su timovi vaseg ranga, cisto da osetite bolji filing. 😂😂😂

  • Rola

    28. mart 2023 | 08:48

    Prenosi HRT 1 ili Hrt 2 musave glodare hrvatske Tuđmanove 🇭🇷🏁

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA