Vreme čitanja: oko 1 min.

Pred meč sa Real Madridom, Partizan sprema još jedan spektakl: Legende crno-belih i Kraljevića na terenu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznat je i termin početka tog susreta

  • 7
Matijas Lesor i Željko Obradović Foto: ABA liga - Dragana Stjepanović - KK Partizan

Još nešto ranije tokom meseca, Partizan je najavio da navijače pre početka meča sa Real Madridom čeka još jedan veliki spektakl. Naime, kao predigra za susret 32. kola Evrolige biće odigran i meč veterana između dva kluba u "Štark Areni".

Na susretu će zaigrati košarkaši poput Novice Veličkovića, Saše Pavlovića, Alberta Rejesa, Roberta Nunjesa, Milenka Tepića, Vuleta Avdalovića, Miška Marića, Toze Zorkića, Eduarda Ernandesa Sonseke, Slavka Vraneša, Ratka Varde, Predraga Šuputa, kao i mnogih drugih koji su se odazvali pozivu Kraljevića i crno-belih.

Tako će navijači Partizana moći da uživaju u još jednom lepom događaju u najvećoj dvorani u Beogradu, a treba napomenuti da su ulaznice za ovaj meč već uveliko rasprodate i da ih nema u slobodnoj prodaji, pa se očekuje da Arena bude puna do poslednjeg mesta.

Partizan je u međuvremenu saopštio i tačno vreme početka ovog meča što je nešto što je interesovalo navijače crno-belih. Susret veterana počeće od 17.30 časova, dakle tri sata pre zvaničnog početka utakmice 32. kola Evrolige.

To znači da svi navijači koji bi voleli da uživaju i u njemu, treba dodatno da porane i da sa sobom ponesu ulaznice.

Video: Kevin Panter: Kada dođem u halu i vidim ove navijače, pomislim da nikome nije lako

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan78

    28. mart 2023 | 17:35

    Malo je reći da bi bilo zanimljivo, ukoliko bi komšije iz Železnika pokušale nešto slično. Čisto da vidimo njihove "Legende" :))) ;) Filip Čović, Vuk Radivojević, Aškrabić.. I pored dobre volje, ne mogu sastaviti ni "prvu petorku" :)))

  • Semajlirane_pufne

    28. mart 2023 | 15:00

    Čuj Milenko Tepić ahahahahaha

  • Neša

    28. mart 2023 | 19:08

    Koji je tu vaš igrač od tih legendi kako ih vi zovete? Koji je ponikao u Partizanu? kecman, Vesa Petrović, Rašić, Mačvan, Raduljica, sve igrači FMP-a!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA