Vreme čitanja: oko 1 min.

Ana Panter sudi Partizanu na večerašnjem meču protiv Barselone u Evroligi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pored nje, tu su još Boris Rižik iz Ukrajine i Sefi Šemeš iz Izraela

  • 4
Ana Panter Foto: MN Press

Košarkaši Partizana večeras se u 31. kolu Evrolige od 20.30 časova u beogradskoj "Štark Areni" sastaju sa ekipom Barselone, a pobeda bi mogla da im obezbedi mesto u plej-ofu, ukoliko se poklope i ostali rezultati.

U prvom delu sezone, Partizan je poražen od Barselone u "Blaugrani", iako se sasvim dobro držao kroz dobar deo meča. Ipak, snaga Katalonaca je na kraju došla do izražaja i oni su upisali dvocifren trijumf.

Kao i uvek, dosta se priča o sudijama pred svaki meč večitih u Evroligi, a crno-beli će pred sobom večeras videti tri dobro poznata imena. Među njima i Anu Panter, nemačku sutkinju, koja je postavljena za drugog arbitra ovog susreta.

Ona je već delila pravdu Partizanu ove sezone na meču protiv Makabija, a uz nju će večeras stajati ukrajinski arbitar Boris Rižik, koji je sudio i jedan od večitih derbija sa Zvezdom ove sezone.

Treći arbitar biće iskusni Sefi Šemeš iz Izraela.

Video: Kevin Panter: Kada dođem u halu i vidim ove navijače, pomislim da nikome nije lako

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cocc

    28. mart 2023 | 15:35

    I kapiten Partizana je Panter, sigurno ce biti na strani Partizana kme kme

  • Igor Obrenovac

    28. mart 2023 | 17:47

    Ova nas je uništavala kad god nam je sudila. Poslednji put protiv Makabija ako se ne varam, najmanje 5 do 10 odluka na štetu Partizana.

  • DDF

    28. mart 2023 | 16:39

    "Sudija po zadatku EL"...Srbija-Spanija EPŽ cuveni faul u zadnjoj sekundi za spanjolke,Huventud-Partizan domacinima dozvolila ragbi-odbranu..opet znacaj utakmice za oba tima,trebao bi da ima sudjenje ranga EL i utakmice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA