Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Crvena zvezda - Valensija u Evroligi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crveno-beli imaju 13 pobeda

  • 0
KK Partizan - KK Crvena Zvezda, Derbi, ABA liga Foto: Nikola Tomić

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju u sredu od 19 sati Valensiju u meču 31. kola Evrolige.

Pobedom u ovom duelu crveno-beli će pokušati da sačuvaju teoretske šanse za odlazak u plej-of. Trenutno, Zvezda ima 13 pobeda, i jako malo šanse da uše među 8 najboljih. Da bi se tako nešto desilo, potrebno je da pobedi u ovom duelu, kao i da se poklope svi ostali rezultati i glavni konkurenti dožive sve poraze do kraja.

Trener crveno-belih, Duško Ivanović ističe da se nada da bi Zvezda mogla da obori Slepe miševe, a istakao je njihove jake tačke na koje će morati da se obrati pažnja.

- Mi se nadamo da možemo da pobedimo Valensiju i pokušaćemo da neutrališemo ono što Valensija najbolje igra, a to je tranzicija i to je šuterski tim - počeo je Ivanović.

Zbog zdravstvene situacije, Zvezda nije igrala protiv Mornara za vikend, a Duško Ivanović kaže da je stanje sada dosta bolje.

- Bolje, manje-više svi igrači su se oporavili, neki su dosta iscrpljeni, još uvek trpe posledice, neki i ne... Videćemo večeras na treningu i sutra, pa ćemo odlučiti ko će igrati.

Preno meča uživo možete pratiti od 19 sati na Sport Klubu 1.

Video: Duško Ivanović pred Valensiju: Naš cilj je uvek isti, pobeda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA