Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznati termini odloženih mečeva Zvezde i Partizana u ABA ligi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čelnici ABA lige se nisu oglasili zvaničnim saopštenjem

  • 1
KK Partizan, KK Crvena zvezda, Avramović, Kampaco Foto: Marko Jovanović

Zaostali meč trećeg kola regionalne ABA lige između košarkaša Cedevita Olimpije i Crvene zvezde biće odigran 24. aprila od 18 sati u Ljubljani.

Čelnici ABA lige se nisu oglasili zvaničnim saopštenjem, ali su se na sajtu regionalnog takmičenja pojavili termini odigravanja zaostalih mečeva.

Utakmica između Cedevita Olimpije i Crvene zvezde trebalo je prvobitno da bude odigrana 16. oktobra, ali je odložena jer je slovenački tim imao problema sa korona virsom u ekipi.

Ovaj meč je, kako je pre nekoliko nedelja saopšteno, trebalo da bude odigran 22. aprila, ali je sada pomeren za dva dana kasnije.

Takođe, Crvena zvezda će 20. aprila gostovati Mornaru u Baru od 19 sati u zaostaloj utakmici 23. kola regionalnog takmičenja.

Zaostali meč 14. kola ABA lige između Mornara i Igokee biće odigran 23. aprila u Baru od 18 sati.

Derbi meč 22. kola ABA lige između Budućnosti i Partizana, koji je trebalo da bude odigran 19. marta u Podgorici, ali je odložen zbog predsedničkih izbora u Crnoj Gori, na programu je 22. aprila od 20 sati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rola

    29. mart 2023 | 12:30

    Sve je to normalno FMP-2 mora igrati posle Partizana ako taj meč odlučuje o prednosti domaćeg terena da se kupi ako ne onda nije ni bitno zašto povećavati bačene pare u bunar. Dok je propali političar u košarci biće muljanja plakanja i jutarnjih saopštenja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA