Vreme čitanja: oko 1 min.

"Zanimljivo je igrati protiv Partizana, dobili smo lakše nego očekivano": Kalinić sumirao utiske iz Beograda

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivši igrač Crvene zvezde je istakao i da nije imao posebnu motivaciju u ovom meču, iako je igrao za najvećeg rivala Partizana

  • 3

Košarkaši Partizana su poraženi od Barselone sa 89:80, pa su tako i svoj plasman za TOP 8 odložili za neko buduće kolo, a ima ih još tri do kraja. Posle meča je kratku analizu dao i košarkaš španskog tima, Nikola Kalinić, koji je istakao da je njegov tim "pobedio lakše nego očekivano".

Kalinić je neko ko je nastupao za Crvenu zvezdu, pa je zbog toga imao i nešto "vreliji doček" od strane Grobara koji su ga i vređali. Ipak, to ga nije pomelo da odigra jednu poprilično solidnu utakmicu, ne toliko poenterski orjentisani, koliko je to uradio u defanzivi.

Na početku je istakao da mu je lepo što je uopšte i igrao u Beogradu.

- Igrali smo i pre, nije ovo ništa novo. Naravno je uvek lepo igrati, zato se i igra sport, došli su da vide tebe, tvoj tim. Bilo je uživanje.

Kao neko ko je igrao za najvećeg rivala, Kalinić je istakao i da nije imao posebnu motivaciju u ovom meču.

- Jesam i nsiam, ništa lično, uvek je zanimljivo igrati protiv Partizana, odigrali smo zreo meč, solidan. Kontrolisali smo ritam i tempo utakmice, dobili smo lakše nego što sam očekivao.

Partizan je imao odlično prvo poluvreme, dok su u drugom popustili, što je i stiglo na naplatu.

- Mislim da smo podigli još jedan nivo odbrane, kako da kažem, još smo čvršće počeli da igramo, počeli su da promašuju neke šuteve. Nije bilo baš realno sve što su pogodili, neke trojke, neke iz pik end rola. Nije bilo majstorija, ali generalno smo znali da će početi da promašuju. Rastrčali smo se i bilo je sve lakše i lakše.

Video: Željko Obradović: Nemam šta da zamerim igračima, spremamo se za Real

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA