Vreme čitanja: oko 1 min.

Bogdan Bogdanović dvocifren u infarkt pobedi Atlante

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski reprezentativac odigrao novi solidan meč u NBA ligi

  • 1
Bogdan Bogdanović Foto: AP/Tanjug

Bogdan Bogdanović je odigrao još jedan dobar meč u NBA ligi, gde je u pobedi Atlante nad Klivlendom od 120:118 imao dvocifren učinak, uz 12 poena, dve asitencije, dva skoka i jedne ukradene lopte.

Srpski reprezentativac je na terenu proveo 22 minuta, uz 50 odsto učinka iz igre. Isti procenat imao je i pri ukupnom šutu (4 od 8), kao i za tri poena (3 od 6).

Kod Atlante je briljirao Dejonte Marej sa 29 poena, a on je postigao i ključnu trojku u poslednjem minutu, kojom su se Hoksi odlepili na četiri poena razlike. Onijeka Okongvu je postigao 21 poen uz 9 skokova, dok je Trej Tang ubacio 16 poena uz 10 asistencija, a dabl-dabl imao je i Klint Kapela sa 12 poena i 10 skokova.

Na drugoj strani kod Klivlenda je Donovan Mičel briljirao sa 44 poena 5 skokova i 5 asistencija. Pratio ga je Darijus Garland sa 27 poena, a Ivan Mobli je postiago 20 poena uz 15 skokova.

Briljantna partija Mičela nije pomogla Kavalirsima, koji su držali priključak sve do samog kraja, kada su imali i priliku za pobedu, ali Mičel sa pola terena uz zvuk sirene ipak pogodio samo obruč, pa su navijači Atlante mogli da odahnu.

Pogledajte i sve poene Bogdanovića sa ovog meča:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sharac

    29. mart 2023 | 11:41

    Nesto se desava. Kao da igra na baterije. 2 skoka i 2 asistencije su mu norma. Zasto, kako, ne zna se. Nigde ne pise da je povredjen. Da li mu nije dozvoljeno da ima ne vise od 8 pokusaja po 22min u igri. Tako je bilo i pod Mekmilanom a tako je i sada pod ovim novim Mekmilanom. Jer Trej Jang nastavlja da prangija loptu. Bogdanovic ne dobija asistencije nego samo pikape. Kako, zasto, ne zna se. Koliko sam vidio, dali su mu ulogu striktnog markera u odbrani i vodonose u napadu. Dva klipana, Jang i Hanter nastavljaju da budu u prvoj petorci sa katastrofalnim ucinkom. Jer i corava koka bi ubola kos poslije 100 pokusaja ko sto rade ova dva klipana. Ali ovi Mekmilani im sve oprastaju. Ako ima neki novinar pa da intervjuise Bogdanovica? Da ga pita Je li bre, zasto igras na baterije? Da li su ti vrane mozak popile? Da li si povredjen? Sta je u pitanju? Ja licno bih savjetovao Bogdanovicu da usavrsi step bek sut ako ikako moze. Jer to mu je jedina sansa da dobije kakav takav clean look na kos. Danas je Atlanta trebalo da izgubi jer je Bogdanovic zanemaren. Tako i ovaj drugi Bogdanovic, Bej. Pa Bej je 300 puta bolji od bedaka Hantera. A Bogdanovic od izvikanog Mureja. A koliki produzeni odmor je dobio Murej? Da toliki odmor dobije Bogdanovic i on bi zabadao po 30. Oni Bogdanovicu daju da igra samo kad je taj bedak na odmoru. Bedak se vrati a Bogdanovic odmah u vodonoshe. Ovaj put je valjda i on shvatio i prestao vodu nositi u 4-toj cetvrtini. Neka jednom i Bogdanovic progleda na oci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA