Vreme čitanja: oko 1 min.

Sin Peđe Stojakovića briljira u Americi: Potezom na "Ol-star" meču srednjoškolaca zaludeo Amerikance

Vreme čitanja: oko 1 min.

Andrej trenutno nastupa u srednjoškolskoj ligi, a učestvovao je i na "Ol - star" meču najtalentovanijih srednjoškolaca

  • 10
Andrej Stojaković Printscreen: Twitter/ @espn

"Kakav otac, takav i sin" - rečenica koja najbolje opisuje Andreja Stojakovića, sina legendarnog košarkaša Peđe Stojakovića.

Andrej trenutno nastupa u srednjoškolskoj ligi, a učestvovao je i na "Ol - star" meču najtalentovanijih srednjoškolaca, gde je briljirao. Ipak, jedan napad je posebno oduševio sve prisutne.

Stojaković je poveo napad, a onda "kao brzi voz" krenuo ka košu, a rivali nisu imali nikakvu ideju kako da ga zaustave. Na kraju, usledilo je i majstorsko polaganje od tablu iz neverovatno teške pozicije, što je izazvalo oduševljenje u čitavoj hali.

To je sa tribina posmatrao i njegov otac, Peđa Stojaković u društvu supruge, a njih dvoje nisu mogli da sakriju osmehe sa lica.

Video: Kakav otac, takav sin: Peđa Stojaković i dalje ne maši, Andrej nasledio njegovu ruku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Febo

    29. mart 2023 | 11:28

    Jel Mali Grk ili Amerikanac. Znam samo da nije Srbin

  • ene

    29. mart 2023 | 15:32

    Sta je stojakovic doneo srbije eto dugo nece neko vise..a vi sto mrzite, jadni ste! Pa sta ciji pasos ima, kad kod nas pola tima u reprenzentaciju menedzeri biraju.. a pogotovo ko nam glavni u savezu! U ceo sport su nam se uvukli prevaranti.

  • Njusa

    29. mart 2023 | 13:15

    Samo sinovi bivsih kosarkasa igraju kosarku, igraju samo Danilovic , Topic ...., ups a kako onda ima vise liga u Srbiji , ko igra za te klubove? Juniori , Kadeti, Pioniri.... Ko igra ili nije vazno..... ,izgleda da nije vazno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA