≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Eksum odgurao Aleksu, umalo se "potukli" posle treninga: "Rekli smo da ovo ne radimo pred televizijom"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sjajna atmosfera vlada na treningu crno-belih

  • 0

Košarkaši Partizana odradili su jedan od poslednjih treninga pred meč sa Real Madridom koji se ovog petka od 20.30 igra u Areni u okviru 32. kola Evrolige. 

Ovaj meč je od velike važnosti za crno-bele pošto bi eventualnom pobedom obezbedili plasman među Top 8 ekipa. Veliki optimizam pred sam duel imaju igrači, što su i pokazali na treningu, koji je trajao nešto duže nego što je uobičajeno. Tako, svi do jednog ostali su kako bi "doterali" šut, Lesor je vežbao bacanja. Takođe, svi do jednog, čestitali su Papapetruu rođendan, a došlo je i do prijateljskog koškanja Avramovića i Eksum.

Naime, Avramović je prvi izašao pred novinare kako bi izneo svoje utiske pred Real Madrid, a onda je dotrčao Eksum i odgurao ga. Usledilo je guranje jer je svako želeo da bude prvi. Tako, Aleksa je u šali uzviknuo: "Rekli smo da se ne borimo pred televizijom". Potom, Eksum se saglasio, usledio je prijateljski pozdrav, a Australijanac je ipak isterao svoje i stao pred medije prvi.

Kako je sve izgledalo na licu mesta pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Lesor posebno posvetio pažnju jednom detalju na treningu pred meč protiv Reala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA