≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Boston ponizio Milvoki, Janisov brat izazvao sukob pred kraj meča

Vreme čitanja: oko 1 min.

Seltiksi dominirali na pogon Tejtuma i Brauna

  • 0
Milvoki Boston Printskrin: Twitter/@BetRivers

Derbi Istočne Konferencije NBA lige između Milvokija i Bostona u potpunosti je pripao gostujućem timu koji je prkatično demolirao Bakse rezultatom 140:99!

Nošeni sjajnim partijama Džejsona Tejtuma i Džejlina Brauna, koji su zajedno postigli 70 poena, Seltiksi su se vratili u borbu za vrh Istoka i sada zaostaju samo dva koraka u odnosu na Milvoki. Podsetimo, obe ekipe imaju da odigraju još po pet utakmica.

Baksi su imali prednost sredinom prve deonice (21:20), da bi Boston u nastavku prbvog poluvremena bio taj koji se pitao. Serijom 13:0 pobegli su na 52:30 u jednom trenutku, da bi na poluvremenu rezultat bio 75:47.

Meč je obeležio i sukob igrača oba tima u finišu meča, kada je Tanasis Adetokumbo glavom udario Blejka Grifina na minut i po do kraja utakmice. Naravno, odmah je isključen.

Njegov brat Janis je imao 24 poena i sedma skokova, te možemo slobodno da kažemo da poprilično zaostaje u MVP trci za Nikolom Jokićem i Džoelom Embidom. Kada već pominjemo Jokića, dodaćemo da je on u noći između četvrtka i petka ljuštio mandarine na klupi i nije igrao zbog povrede.

Kada je u pitanju Boston, pomenuti Tejtum je imao 40 poena i osam skokova, dok je Braun ubacio 30 poena. Horford i Brogdon su dodali po 14, a Smart je imao 10 poena i osam asistencija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA