Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener Denvera: "Ovo sa Jokićem se pomalo i spremalo, lakše je da igrate kad je MVP tu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oprezni su Nagetsi kada je u pitanju njihov najbolji igrač

  • 0
Majkl Meloun Foto: AP/Tanjug

Trener Denvera Majkl Meloun, još pre početka utakmice između Nagetsa i Nju Orleansa, rekao je da je pametan potez da se Nikola Jokić odmori i preskoči ovaj meč.

Jokić nije bio u sastavu Denvera koji je poražen na svom terenu, a koliko fali pokazuje i činjenica da su samo jednom vodili na meču, i to rezultatom 3:2.

- Kada je tu MVP, kada igrate sa njim, stvari su mnogo lakše. Ali mislim da se njegov izostanak za ovaj meč pomalo spremao - rekao je Meloun i dodao:

- Uspeo je da izdrži utakmicu sa Filadelfijom. Dan pred meč sa Pelikansima nije radio mnogo na treningu. Očigledno je bio i oprezan gledajući u kom delu smo sezone. Bićemo oprezni u narednim utakmicama, ako postoji bilo kakva sumnja da ima problema sa povredom.

Nije Jokićeva povreda, da pomenemo, zabrinjavajuća. U pitanju je određeni problem sa listom noge i moguće je da će več u noći između petka i subote igrati protiv Finiksa.

Video: Jokić se sa Džordanom ljubi po srpski, tri puta: DeAndre je to naučio od Bobija u Klipersima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA