Vreme čitanja: oko 1 min.

Obradović oprezan pred FMP: "Bez Lesora smo, ali to je prilika za ostale igrače"

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 7
KK Partizan Željko Obradović

Foto: Mileta Mirčetić

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je danas da "crno-bele" očekuje izuzetno važna utakmica protiv FMP-a u Železniku u 24. kolu regionalne ABA lige.

Obradović je pred ovaj duel istakao da je ovo izuzetno važan meč za crno-bele.

- Izuzetno važna utakmica za nas. Posle serije utakmica u Evroligi, okrećemo se ka ABA ligi. Imamo danas trening i sutra pre podne ćemo imati da da se pripremimo za taj meč i da probamo da nastavimo da igramo na nivou kako smo igrali u poslednje vreme. Bez Matijasa Lesora smo, ali to je prilika za ostale igrače", izjavio je Obradović, prenosi zvanični sajt kluba.

Utakmica će biti odigrana sutra od 20 sati u Železniku, a Partizan podseća da se odlukom domaćeg tima, ulaznice neće naći u slobodnoj prodaji..

Partizan je u prvom ovosezonskom 19. decembra u "Štark areni" savladali FMP 90:86.

- Svakako jedna od najvažnijih utakmica u sezoni, pogotovu što ćemo igrati bez Matijasa Lesora za kog znamo šta doprinosi ovom timu. Imamo jedan sjajan period iza sebe gde smo dobili dve od tri utakmice u Evroligi i Cedevita Olimpiju. FMP je ekipa koja sjajno trči, organizovani su, imaju sjajnog trenera, pokriveni su na svim pozicijama. Trent Frejzer je otišao u Zenit, nadomestili su ga Čarlijom Murom. Mi ćemo uz maksimalnu koncentraciju izaći sutra na teren i pokušati da pobedimo - istakao je Avramović.

Video: Obradović zadovoljan posle pobede: Partizan ne bi bio ovo što jeste bez navijača i njihove podrške

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • boranija ima sanse

    2. april 2023 | 17:24

    nije lako partizanu.ne zato sto su mu teski protivnici nego sto partizan ne zna igrati male utakmice protiv boranije kao sto je mzt . imt zvezda split cibona..tu nema energije a oni grizu protiv veliakan..zato zele izvedi trecu postavu nek si igra sa ovom nebitnom boranijom

  • BOBA

    2. april 2023 | 15:38

    Postaje degutantno slušati izjave Željka Obradovića,stalno neka kuknjava,Lesor ne igra Zvezdi me igraju Nedović,Dobrić,Lazić i roviti Vildoza i trener ne potencira to,najtrofejniji trener pistao ozbiljan licemer pogotovo kada komentariše suđenje a drži predavanje i peni na sudije a ne dobija tehničke greške,ko razume shvatiće

  • Vučko

    2. april 2023 | 16:28

    Boba, ne pjeni Obradović puno na sudije ove sezone iz prostog razloga što Partizan ima suđenje po mjeri velikog maga. Interesuje me samo kako bi se veliki mag ponašao da je imao suđenje kao što ga je imala Zvezda na nekim utakmicama, između ostalih i sa poslednjom utakmicom sa Partizanom u ABA ligi!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA